Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Neuveriteľné 5 Bezplatné tapety pre Android na obnovenie

Neuveriteľné 5 Bezplatné tapety pre Android na obnovenie 1

Vždy som tvrdil, že najsilnejšou stránkou Androidu je jeho prispôsobiteľnosť. Bezplatné aplikácie na tapety pre Android poskytujú základ, okolo ktorého sa môže vaša téma točiť. Ak ste ako ja, budete radi vycentrovať všetko na vami vybranú tapetu. Napríklad sa snažím prispôsobiť ikony a miniaplikácie farebnej schéme tapety.

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Myslite na najlepších 10 živých tapiet pre Android, ktoré boli vírusové

Bezplatné aplikácie pre tapety v systéme Android môžu zmeniť celkový vzhľad vášho zariadenia s Androidom. A to všetko sa dá dosiahnuť niekoľkými jednoduchými kohútikmi. Krčím sa zakaždým, keď vidím ľudí, ktorí používajú rovnakú tapetu, akú malo ich zariadenie, keď dorazilo. Trochu riskujte, buďte spontánni a pomocou bezplatných aplikácií na tapety pre Android zmeňte svoj pocit.

Poznámka: Bezplatné aplikácie na tapety pre Android boli testované na zariadení Samsung Galaxy Smartfón Note III. Všetky tieto aplikácie poskytujú bezplatné tapety. Pri prezeraní tapiet a samozrejme sťahovaní tej, ktorá sa vám páči, budete potrebovať neustále pripojenie k internetu. Aplikácie počas testovania fungovali podľa plánu.

1. Pozadia HD tapety

Ikona Tapety na pozadí HD 1

Aj keď by názov mohol trochu zefektívniť, samotná aplikácia je celkom dokonalá. Táto aplikácia je jednou z najlepších bezplatných tapetových aplikácií pre Android a vie, čo potrebujeme. Rozhodne vie, čo potrebujem. Naozaj nenávidím (nenávisť je ľahké slovo), pohŕdam vodoznakmi na mojich tapetách.

Je mi jedno, kto to urobil, pokiaľ na ňom nie je vodoznak. Obrázky v tejto bezplatnej aplikácii na tapety sú úplne čisté. V aplikácii je tiež viac ako 6000 tapiet, ktoré našťastie vybral tím.

Ale to nie je všetko, každý obrázok obsahuje všetky potrebné detaily. Obrázky tiež odkazujú na ich pôvodný zdroj, ak chcete vidieť, kto ich vytvoril. Ako nízko digitálny umelec to určite môžem oceniť.

Bezplatná verzia

2. Cool tapety HD

Cool tapety HD ikona 2

Cool Wallpapers HD je ľahko použiteľná a zábavná aplikácia na pozadí pre zariadenia Android. Aplikácia uľahčuje nájdenie toho, čo hľadáte, zaradením pozadia do správnych kategórií. Napríklad som hľadal futuristické tapety pre najlepší 3D launcher pre Android a ľahko som to našiel.

Uloženie tapiet do zariadenia je tiež zvládnuté v priebehu niekoľkých sekúnd. Hľadajte v rozsiahlej knižnici pomocou kľúčových slov.

Bezplatná verzia

3. Prémiové tapety HD

Ikona prémiovej tapety 3

Táto aplikácia pre tapety pre Android je dodávaná s pozoruhodným rozhraním. Veľmi sa mi páči bočný panel so všetkými kategóriami úhľadne zasunutými dovnútra. Na výber je množstvo kvalitných tapiet. Táto aplikácia obsahuje aj tapety bez akýchkoľvek vodoznakov, čo je v mojich knihách obrovské plus.

Aplikácia je priebežne aktualizovaná a denne pribúda ďalších obrázkov. Jedna dobrá vec na aplikácii je, že nemá tapety v nižšej kvalite ako HD.

Bezplatná verzia

4. Wallmax

Ikona Wallmax 4

Ďalšia bezplatná aplikácia pre tapety, ktorá je dodávaná so skvelým rozhraním, Wallmax ju pridáva do oddelenia používateľského rozhrania. Toto je moja osobná obľúbená aplikácia v zozname, pretože všetky tapety sú veľmi nádherné.

Jedna vec, ktorá odlišuje túto aplikáciu, je rozlíšenie, ktoré sa zobrazuje priamo v spodnej časti obrázku. To uľahčuje výber tapety, ktorú skutočne potrebujete. Ďalšou úžasnou vecou je, že môžete zobrazovať tapety s určitým rozlíšením. Toto pokročilé triedenie vám umožňuje vidieť iba obrázky s ultra vysokým rozlíšením a nastaviť ich na zariadení Android.

Bezplatná verzia

5. ZEDGE

Ikona ZEDGE 5

ZEDGE je jednou z najuniverzálnejších aplikácií na prispôsobenie v okolí. Určite sa objaví aj v budúcich zoznamoch. Rozhranie je skvelé, aplikácia je rýchla a pohotová a obrázky majú vynikajúcu kvalitu.

Jediným dôvodom, prečo je táto aplikácia na konci zoznamu, je to, že nejde o vyhradenú aplikáciu na tapety. V opačnom prípade to môže ušetriť peniaze ktorejkoľvek z ďalších aplikácií v zozname. Ak hľadáte definitívnu aplikáciu, ktorá by uspokojila vaše potreby prispôsobenia, zaobstarajte si túto.

Bezplatná verzia

Toto boli niektoré z najlepších aplikácií pre tapety pre Android, ktoré sú náhodou zadarmo. Všetky aplikácie majú skvelé obrázky a žiadne vodoznaky. Skombinujte tapety s najlepšími launchermi pre Android a získate k dispozícii úplne nové zariadenie. Stiahnuté obrázky môžete dokonca nastaviť ako pozadie uzamknutej obrazovky podľa toho, ako zmeniť sprievodcu tapetou na uzamknutej obrazovke. Rovnako ako vždy, ak máte nejaké návrhy alebo máte problém, pokojne sa opýtajte v nižšie uvedených komentároch.

Ak sa chcete dozvedieť najlepšie aplikácie pre tapety pre Android, prečítajte si túto „10 najlepších aplikácií pre tapety pre svieži nový vzhľad“