Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

5 Najlepšie aplikácie Android Password Manager

5 Najlepšie aplikácie Android Password Manager 1

Ste zábudlivý typ? Poznáte toho, kto zabudne, prečo otvoril chladničku a stál tam 5 minút snažiť si spomenúť? Potom sú pre vás najlepšie aplikácie pre Android Password Manager. Ako viem? Minimálne som hrdým majiteľom 2 rôzne účty Gmail, ktoré som zabudol. Nie heslá, ale skutočné používateľské meno. Bože, želám si, aby som predtým používal niektorú z aplikácií Android Password Manager.

Súvisiace: 8 Tajné spôsoby správy aplikácií v systéme Android: Organizujte sa!

Ako softvérový inžinier (áno, je to tak) ma neustále „hackujú“ účty. Niektorí ľudia hovoria: „Hej, človeče, zabudol som heslo k svojmu Facebook Pretože to bolo prihlásené ako 4 rokov “. A ja sa pýtam: „Kámo, skúsil si si obnoviť heslo prostredníctvom e -mailu?“ “Chyba je, že som zabudol aj svoje e -mailové heslo”. Len neviem spočítať, koľkokrát som sa s týmto problémom musel vyrovnať. Na konci im odporúčam jednu z aplikácií Android Password Manager a jednoducho odíďte.

Poznámka: Tento článok sa bude líšiť od ostatných dvoma spôsobmi. Po prvé, aplikácie vám z bezpečnostných dôvodov neumožňujú vytvárať snímky obrazovky, takže obrázky, ktoré uvidíte, sú prevzaté z Google Play Store. Po druhé, budem zahŕňať iba aplikácie, ktoré majú viac ako 5 000 hodnotení, a to aj z bezpečnostných dôvodov. Nechcem, aby ste všetky svoje heslá odovzdali nejakej tienistej novej aplikácii.

1. Heslo Dashlane-zadarmo k nákupom v aplikácii

Heslo Dashlane

Pomlčka dopredu

Dashlane je jednoduchý a Dashlane je bezpečný. Aplikácia je dodávaná s jedným z najlepších rozhraní, aké som kedy videl v akejkoľvek aplikácii na správu hesiel pre Android. Aplikácia vyžaduje povinné prihlásenie, ktoré niekedy trochu prekáža, ale hej, potrebujete svoje heslá v bezpečí, nie? Akonáhle ste vo vnútri, aplikácia skutočne rozkvitne na niečo skutočne pôsobivé. Aplikácia obsahuje zoznam najobľúbenejších aplikácií s veľkými ikonami priamo na hlavnej obrazovke a môžete k nim ľahko pridávať heslá. Páčilo sa mi, že táto aplikácia zobrazuje skutočné logá stránok a nie nevýrazné zoznamy.

Aplikácia skutočne zmenila spôsob, akým som spravoval svoje heslá, a osobne túto aplikáciu odporúčam. Túto aplikáciu som tlačil na svojich priateľov a rodinu ako na predajcu. Nie je to však iba aplikácia na úsporu hesla pre Android, ale vypĺňa za vás formuláre a automaticky sa prihlasuje na weby, ktoré často navštevujete. Aplikácia vám tiež umožní poskytnúť obmedzený prístup rodinným príslušníkom.

Nákupy v aplikácii: 19,99 dolárov – 99,99 dolárov za položku

Vlastnosti:

Dokáže zaistiť akýkoľvek typ informácií. Vytvorte pre svoje aplikácie silné heslá. Automatické plnenie je prekvapivo bezproblémové.

Pozoruhodná funkcia:

Tento správca hesiel pre Android vám umožňuje chrániť vaše údaje šifrovaním AES-256. Pre tých, ktorí nie sú oboznámení s technickými blábolmi, to znamená, že aplikácia ukladá vaše heslá pomocou popredného štandardného šifrovania.

Stiahnuť na Google Play

2. LastPass – skúšobná verzia a predplatné na 12 dolárov/rok

LastPass - aplikácie Android Password Manager

Posledný, ktorý budete potrebovať

LastPass by bola aplikáciou číslo jedna v zozname aplikácií správcu hesiel pre Android, keby neexistoval takmer povinný poplatok za predplatné. Nechápte ma zle, ak je služba prvotriedna, zaplatím predplatné, ale v tomto prípade si nemyslím, že je to také úžasné. Paušálny poplatok by bol oveľa lepší pre tých, ktorí chcú iba uložiť heslá.

Ale pre tých, ktorí chcú od svojej aplikácie na správu hesiel pre Android oveľa viac, LastPass má čo ponúknuť. Očividne si môžete ľahko uložiť svoje heslá do aplikácie, ale to nie je len aplikácia. Heslá môžete ukladať a automaticky dopĺňať spolu s používateľskými menami pre všetky online účty. Môžete ľahko automaticky vypĺňať formuláre; aspoň väčšina informácií je vyplnená automaticky. Táto aplikácia začala ako desktopová a teraz sa vetví do mobilných zariadení, takže je prinajmenšom dôveryhodná.

Vlastnosti:

Jednoduché použitie a jednoduché rozhranie. Prejdite na web, ktorý aplikácia zadá heslo. Stačí si zapamätať jedno hlavné heslo.

Pozoruhodná funkcia:

Aplikácia je dodávaná so silným generátorom hesiel, ktorý vám pomôže pri generovaní príslušných hesiel. Viete, že väčšina ľudí používa veľmi predvídateľné heslá. Raz na univerzite som uhádol heslo profesorov matematiky (nezmenil som však známku … OK, urobil som to).

Stiahnuť na Google Play

3. Správca aWalletPassowrd-zadarmo s nákupmi v aplikácii

správca aWalletPassowrd

Jednoduché a ľahké

a Správca hesiel k peňaženke pre Android je jednoduchý a jednoduchý aj naďalej zostáva. Ak potrebujete iba dobrého správcu hesiel, je to najľahšia bezplatná aplikácia. Informácie o kreditnej karte, webových účtoch alebo dokonca podrobnosti o elektronickom bankovníctve môžete ukladať ľahko. Ak potrebujete aktualizovať heslo, aplikácia má na to aj prehľadný editor. Táto aplikácia je skvelá, ak zvyčajne vyžadujete použitie najlepších aplikácií zoznamu úloh pre Android, ktoré vám pomôžu zapamätať si veci.

To však nie je všetko, ak ako ja máte veľa účtov, funkciu tejto aplikácie skutočne oceníte. S touto aplikáciou môžete vytvárať vlastné kategórie a spájať heslá dohromady. Vytvoril som napríklad kategóriu Sociálne médiá a uložil som do nej heslá Facebook, Twitter a čo tam nie je. Podobne môžete to isté urobiť s kategóriami s názvom kancelária alebo práca.

Nákupy v aplikácii: $10,99 za položku

Vlastnosti:

Heslá si môžete zálohovať a obnoviť. Nešifrované údaje môžete presúvať vo formáte CSV. Funkcia automatického uzamknutia môže zachrániť život.

Pozoruhodná funkcia:

Aj keď má aplikácia mnoho skvelých funkcií, jedna z najlepších vecí, ktoré sa mi páčili, sú, že v nej nie sú žiadne reklamy. To je správne; táto bezplatná aplikácia na správu hesiel neobsahuje žiadne reklamy a spolieha sa iba na nákupy v aplikácii. Preto by som odporučil prémiovú verziu, ktorá je dodávaná s importom CSV, a dobrý generátor hesiel.

Stiahnuť na Google Play

4. Bezpečné pre heslo-zadarmo s nákupmi v aplikácii

Zabezpečené heslom

Vzhľad a zámky

Toto je meno, ktoré v používateľovi vzbudzuje dôveru. Táto aplikácia je trochu komplikovaná, ale má úžasne vyzerajúce rozhranie. Veľmi sa mi páči modrozelená a biela farebná schéma, ktorú aplikácia má, čo je veľká odchýlka od ostatných bežných verzií. Aplikácia vám samozrejme umožňuje uložiť si do nej heslá. Tento bezplatný správca hesiel pre Android vám umožňuje vopred vytvoriť kategórie a potom im priradiť heslá. Vďaka tomu je jednoduchšie identifikovať heslá a nájsť tie, ktoré najviac potrebujete. Heslá pre nákupy označte purpurovou farbou a v prípade potreby budú okamžite identifikovateľné.

Nákupy v aplikácii: $30,29 za položku

Vlastnosti:

Kategorizácia záznamov je veľmi jednoduchá. Stačí si zapamätať jedno heslo. Dodáva sa s generátorom hesiel.

Pozoruhodná funkcia:

Aplikácia poskytuje jednoduché funkcie zálohovania a obnovy. Vďaka tomu je ľahké uložiť heslá pre prípad, že budete musieť zmeniť zariadenie.

Stiahnuť na Google Play

5. Keepass2Android – zadarmo

Keepass2Android

Uchováva v bezpečí

Ak chcete správcu hesiel, ktorý sa môže pripojiť k akémukoľvek dobrému prehliadaču v systéme Android, je to aplikácia vytvorená pre vás. Aplikácia sa dá bezproblémovo integrovať s takmer každým prehliadačom a automaticky za vás zadáva heslá. Teraz už nemusíte hrať na klávesnici a zadávať špeciálne znaky, aby ste získali prístup k svojmu účtu. Aplikácia vám tiež umožňuje prístup k súborom z iCloudu, ako sú aplikácie pre Android.

Vlastnosti:

Jednoduché a ľahko použiteľné. Funkcia rýchleho odomknutia je príjemný dotyk. K dispozícii sú niektoré funkcie predbežnej úpravy vstupov.

Pozoruhodná funkcia:

Aplikácia je vybavená vlastnou bezpečnou klávesnicou, ktorá vás ochráni pred snipermi hesiel tretích strán.

Stiahnuť na Google Play

Záver:

Teraz, keď viete, ktoré správcov hesiel pre Android je skvelé používať, nie je potrebné ich ukladať do aplikácií na zapisovanie poznámok. Radím vám, aby ste si každý rok menili heslá, a tak zostanete v bezpečí pred akýmkoľvek hackerstvom s hádaním. Tiež by ste mali používať zdravé heslo s aspoň jedným veľkým písmenom, číslom a špeciálnym znakom. Toto je najlepší spôsob, ako zaistiť, aby na vašich účtoch nefungoval žiadny hack hrubej sily. Ak máte nejaké návrhy alebo otázky, pokojne sa ich opýtajte v nižšie uvedených komentároch.