Zabráňte iným používateľom v sťahovaní vašich videí TikTok pomocou tohto …

Ak sa pokúšate stať influencerom v rámci TikTok a nechcete, aby niekto sťahoval vaše videá a znova ich nahrával na platformu, ste na správnom mieste. Tu vám to vysvetlíme v niekoľkých krokoch všetko, čo musíte urobiť, aby si nikto nemohol sťahovať vaše videá… Nebude to niečo, čo niekto začne zarábať na TikToku vďaka obsahu, ktorý nahráte na sociálnu sieť, nie?

Ako zabránim sťahovaniu vašich videí TikTok?

Predtým, ako vám ukážeme všetky kroky, ktoré musíte vykonať, aby ste zabránili sťahovaniu svojich videí, je dôležité spomenúť, že aplikáciu je potrebné aktualizovať na najnovšiu verziu. Ak máte problém s aktualizáciou aplikácie, skúste si stiahnuť verziu APK TikTok.

Zabrániť sťahovaniu mojich videí TikTok

  • V aplikácii TikTok musíte kliknite na svoj profil, ospravedlnte ma? Zadanie možnosti, ktorá hovorí “Ja” (nachádza sa v pravom dolnom rohu obrazovky).
  • Už vo svojom profile budete musieť kliknite na tri malé bodky vertikály zobrazené v pravom hornom rohu obrazovky.
  • Zobrazí sa ponuka s rôznymi možnosťami, nájdite a kliknite na možnosť, ktorá hovorí Ochrana osobných údajov a zabezpečenie.
  • Preto musíte kliknúť na možnosť, ktorá hovorí Umožňuje sťahovanie vašich videí.
  • Nakoniec, kliknite na Zakázané aby si nikto nemohol stiahnuť videá, ktoré nahráte na TikTok.

Stojí za zmienku, že niekedy TikTok neukladá zmeny ochrany osobných údajov, preto odporúčame aplikáciu zavrieť a znova otvoriť aby sa zmeny uplatnili správne.

Budú môcť zdieľať moje videá na WhatsApp, Facebook a inak?

Áno, každý používateľ bude môcť zdieľať videá, ktoré nahráte na TikTok bez problémov jediné, čo nemôžu urobiť, je stiahnuť si tieto videá do mobilného zariadenia. Samozrejme, keď niekto zdieľa akékoľvek z vašich videí, bude odoslaný ako odkaz, to znamená, že publikácia bude zdieľaná, aby si ju mohol ktokoľvek pozrieť z aplikácie TikTok. Netreba dodávať, že túto možnosť môžete kedykoľvek znova povoliť.