Vyhnite sa pridávaniu do skupín Instagram bez povolenia je…

Ako sa vyhnúť pridaniu do skupín Instagram bez vášho dovolenia

Ste unavení z pridávania do skupín Instagram a že sa tomu nevyhneš? Tu vám v niekoľkých krokoch ukážeme všetko čo musíte urobiť, aby vás nikto nepridal do skupiny bez vášho dovolenia.

Vyhnite sa pridávaniu do skupín Instagram s týmto tutoriálom

Predtým, ako vám krok za krokom ukážeme, čo všetko musíte urobiť nikto vás nemôže pridať do skupiny Instagram bez povolenia, musíte si stiahnuť najnovšiu verziu Instagram. Môžete ho aktualizovať zo služby Google Play alebo stiahnuť súbor APK z Instagram.

Vyhnite sa pridania do skupiny Intagram

  • Vnútri Instagram, Budeš musieť kliknite na svoj účet (možnosť sa nachádza v pravej dolnej časti obrazovky).
  • Musíte byť vo svojom účte kliknite na tri riadky zobrazené v pravej hornej časti obrazovky.
  • Zobrazí sa ponuka s možnosťami, kliknite na tú, ktorá hovorí Nastavenie.

Zakázať skupinové upozornenia Instagram

  • Prihlásiť sa Upozornenia.
  • Kliknite na Priame správy.
  • Vyberte možnosť Deaktivované v kategórii Skupinové požiadavkya pripravený.

Vykonaním všetkých týchto krokov, budete predchádzať Instagram upozorní vás, keď vás pridajú do skupiny, aj keď bohužiaľ nebudete môcť vykonať žiadny typ akcie, aby ste sa vyhli pridaniu do jednej (táto možnosť nie je dostupná na sociálnej sieti).

Stále vás pridávajú do skupín Instagram bez tvojho dovolenia?

Zablokovať používateľa Instagram

Ak po tom všetkom vás stále pridávajú do nových skupín Instagram, odporúčame zablokovať používateľa, ktorý vás pridáva do týchto skupín. Robiť toto zabezpečíte, že táto osoba vás už nikdy nebude môcť pridať do skupiny od Instagram. Na druhej strane, akonáhle je daný používateľ zablokovaný, nebudete môcť vidieť jeho fotografie ani mu posielať správy, takže odporúčame blokovať iba tých ľudí, s ktorými sa málo rozprávate alebo ktorých nepoznáte.

naposledy odporúčame vám ignorovať správy Instagram aby ste nedostali žiadne upozornenia od skupín aj používateľov. Samozrejme, príslušné upozornenie sa bude naďalej zobrazovať, keď vstúpite Instagram, ak ste ich nedeaktivovali z aplikácie (podľa návodu, ktorý sme vám nechali v tomto článku).