Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Vydania spoločnosti Microsoft Windows 10 20H1 Build 19033

Vydania spoločnosti Microsoft Windows 10 20H1 Build 19033 1

Microsoft dnes vydal Windows 10 náhľad zostaviť 19033 pre zasvätených v rýchlom aj pomalom prsteň. Toto nadväzuje na zostavenie 19030, ktoré bolo vydané minulý týždeň. Podobne ako v prípade neskoro, neexistujú žiadne pozoruhodné čelné prvky. Má však množstvo opráv a celkové vylepšenia systému.

Aj keď to nie je úplné, všimnite si, že spoločnosť Microsoft odstránila vodoznak na zostavenie ukážky z pravého dolného rohu obrazovky so zostavením 19030. Kombinujte to so skutočnosťou, že nepridávajú sa žiadne hlavné funkcie a toto sa uvoľňuje pre oba krúžky. v blízkosti konečnej verzie.

Vydania spoločnosti Microsoft Windows 10 20H1 Build 19033 2

Windows 10 20H1 Preview Build 19033

Tu je zoznam opráv a vylepšení pre dnešnú najnovšiu verziu.

  • Vodoznak na zostavenie v pravom dolnom rohu pracovnej plochy sa v tejto zostave už nenachádza. To neznamená, že sme skončili …
  • Zrak ako orol Windows Zasvätení si všimnú, že od tohto zostavenia, 20H1 oficiálne ukazuje, že je to verzia 2004. Rozhodli sme sa použiť rok 2004 ako verziu na odstránenie zámeny s akýmikoľvek minulými názvami produktov (napríklad Windows Server 2003).
  • Opravili sme problém, ktorý by mohol spôsobiť zlyhanie nastavení pre niektorých používateľov, ak ste v núdzovom režime prešli na O aplikácii.
  • Opravili sme problém, ktorý spôsobil neočakávané zobrazenie niektorých spárovaných zvukových zariadení Bluetooth s ikonou mobilného telefónu v nastaveniach Bluetooth.
  • Opravili sme problém, keď uprednostňované nastavenia automatických pravidiel Focus Assist nepretrvávali inováciou.
  • Opravili sme problém, keď stlačenie klávesovej skratky WIN + P dvakrát za sebou môže mať za následok zlyhanie programu ShellExperienceHost.
  • Opravili sme problém, ktorý by mohol spôsobiť zlyhanie ponuky Štart pri spustení, ak Windows aktualizácia čakala na reštart.
  • Opravili sme problém, keď by ste používali nočné svetlo a ešte ste sa neprihlásili do účtu Microsoft a následne ste priložili svoju MSA, viedlo by to k nočnému osvetleniu.
  • Opravili sme problém, v prípade, že ak by ste program Magnifier rýchlo zapli a vypli v nastaveniach, došlo by to k zlyhaniu programu Magnifier.exe.
  • V tejto chvíli odstraňujeme známy problém, že Nastavenia stále nie sú k dispozícii mimo spustenia prostredníctvom URI (ms-settings 🙂 – zatiaľ sme nevideli žiadne správy od zasvätených osôb v kruhu Pomalý, ktoré by obchádzali ovplyvnené zostavenie. rozsah. Ak sa nachádzate v rýchlom okruhu, nachádzali ste sa v rozsahu ovplyvnenom zostavením a ste jedným z mála, s ktorými sa tento problém stále stretáva, budete musieť resetovať počítač. Ďakujeme za trpezlivosť.
  • Opravili sme problém, v ktorom by ste nemohli napísať čínsku interpunkciu pomocou Pinyin IME po presunutí zamerania do a z poľa pre heslo.
  • Niektorí používatelia mohli zaznamenať chybu 80092004 pri pokuse o inštaláciu zostavy 19025.1052. Toto bolo izolované od tejto konkrétnej kumulatívnej aktualizácie a nemalo by to brániť inštalácii zostavenia 19033.
  • Opravili sme problém, ktorý má za následok začiatok kódu 38 s určitým externým USB 3,0 pohony.

Pamätajte, že sa jedná o insider builds, ktoré obsahujú chyby a problémy so stabilitou. Nainštalujte súbory Insider na svoj hlavný výrobný stroj. Namiesto toho použite na testovanie sekundárny počítač. Nezabudnite si prečítať celý blog spoločnosti Microsoft o všetkých známych problémoch, zmenách a náhradných riešeniach.

Vydania spoločnosti Microsoft Windows 10 20H1 Build 19033 3