Mobilné Språvy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Varför kan jag inte se min iPhone pÄ min PC Windows 10?

Obs: Följande artikel hjÀlper dig med: Varför kan jag inte se min iPhone pÄ min PC Windows 10?

Varför kan jag inte se min iPhone pÄ min dator Windows 10?

Se till att din iOS- eller iPadOS-enhet Àr pÄslagen, upplÄst och pÄ startskÀrmen. Kontrollera att du har den senaste programvaran pÄ din Mac eller Windows PC. Om du anvÀnder iTunes, se till att du har den senaste versionen. Om du ser en varning om Lita pÄ den hÀr datorn lÄser du upp enheten och trycker pÄ Lita pÄ.

Varför kan jag inte se min iPhone nÀr jag ansluter den till min dator?

Om du har en Windows-dator och den inte kan “se” Apple-enheten nĂ€r du ansluter den, följ dessa steg: StĂ€ng av din PC och din iOS-enhet och slĂ„ sedan pĂ„ dem bĂ„da igen. Uppdatera iTunes pĂ„ din Windows-dator. 
 Titta pĂ„ din iOS-enhet nĂ€r du ansluter den till din dator och leta efter en varning.

Hur gör jag min iPhone upptÀckbar i Windows 10?

Anslut din iPhone till PC med Windows 10 med en USB-kabel. NĂ€r du Ă€r ansluten trycker du pĂ„ “Trust” pĂ„ din iPhone-skĂ€rm om den dyker upp. Öppna EaseUS MobiMover och navigera till lĂ€get “Telefon till PC”. Flytta musen till den högra rutan och klicka pĂ„ “NĂ€sta” för att fortsĂ€tta.

Hur fÄr jag min iPhone att visas pÄ min dator?

Öppna Kontrollcenter frĂ„n din iPhone och tryck pĂ„ knappen SkĂ€rmspegling. Om du inte ser en sĂ„dan knapp kan du behöva lĂ€gga till den frĂ„n iPhones instĂ€llningar. NĂ€r du trycker pĂ„ knappen SkĂ€rmspegling vĂ€ljer du din LonelyScreen-laptop frĂ„n listan, och din iPhone-skĂ€rm visas pĂ„ din PC direkt.

Varför visas inte min telefon pÄ min dator?

Börja med det sjÀlvklara: Starta om och prova en annan USB-port

Innan du provar nÄgot annat Àr det vÀrt att gÄ igenom de vanliga felsökningstipsen. Starta om din Android-telefon och ge den en ny chans. Prova ocksÄ en annan USB-kabel eller en annan USB-port pÄ din dator. Anslut den direkt till din dator istÀllet för en USB-hubb.

Kan jag ansluta min iPhone till en Windows-dator?

Du kan synkronisera en iPhone med en Windows 10-dator trĂ„dlöst (över ditt lokala WiFi-nĂ€tverk) eller via Lightning-kabeln. 
 Öppna iTunes i Windows 10. Anslut din iPhone (eller iPad eller iPod) till datorn med en Lightning-kabel (eller Ă€ldre 30-stiftskontakt). Klicka pĂ„ Enhet i iTunes och vĂ€lj din iPhone.

Table of Contents