Mobilné Språvy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Varför behöver min iPhone ljus för att hitta min AirTag? LÄt oss diskutera!!

Obs: Följande artikel hjÀlper dig med: Varför behöver min iPhone ljus för att hitta min AirTag? LÄt oss diskutera!!

MĂ„nga anvĂ€ndare och Ă€ven jag fĂ„r ocksĂ„ en skĂ€rm. NĂ€r jag hittade en AirTag pĂ„ Apples hitta min app ser iPhone-skĂ€rmen ut som en suddig kameraskĂ€rm i telefonbakgrunden. Det verkar inte som att du kan hitta föremĂ„l med en funktion i AR-stil, sĂ„ varför skulle det stĂ„ “KrĂ€vs mer ljus”?

MÄnga anvÀndare stÀller samma frÄga medan iPhone behövde mer ljus pÄ en mörk plats?

Varför behöver min iPhone ljus för att hitta min AirTag? – Svara

Enligt min Äsikt anvÀnder hela systemet ARKIT. Det fungerar pÄ förstÀrkt verklighetsteknik. SÄ det Àr enkelt att anvÀndare inte kan anvÀnda kameran och augmented reality i mörkret!! SÄ slutsatsen indikerar att kameraingÄngen behövs.

Ficklampan mÄste vara tÀnd pÄ ett mörkt stÀlle pÄ grund av iPhone-kameran för att upptÀcka Ät vilket hÄll anvÀndaren rör sig (till exempel fungerar optiska möss) i kombination med accelerometrar för att spÄra anvÀndarnas rörelser mer exakt för precisionsspÄrning.

iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max-modellerna har LiDAR-skannern, som Àr mer effektiv pÄ mörka platser. SÄ jag tror att dessa modeller inte behövde beröras och se suddig ut pÄ skÀrmen, en av anvÀndarna sÀger att detta Àr nyfiken pÄ punkten eller AR pÄ att hitta en AirTag.

Vissa fans skojar med denna iPhone-meddelandeskĂ€rm “Mer ljus krĂ€vs”?, som jag infogade nedan.

En sak till Àr ocksÄ att det hÀr systemet tvingar anvÀndaren att inte lita till 100 % pÄ att titta pÄ iPhones precisionssökningsskÀrm i beckmörker och leta efter det förlorade föremÄlet.

SÄ möjligen kan det sÀga att rummet kan vara för mörkt för att se förlorade saker?