Mobilné Språvy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Varför ansluter inte min Windows-dator till min hotspot?

Obs: Följande artikel hjÀlper dig med: Varför ansluter inte min Windows-dator till min hotspot?

Öppna Mobile Hotspot-instĂ€llningarna pĂ„ din PC. Tryck pĂ„ Win+I för att öppna InstĂ€llningar och gĂ„ till NĂ€tverk och Internet. 
 Identifiera din mobila hotspot-adapter, högerklicka och gĂ„ till Egenskaper. Öppna fliken Delning och avmarkera “TillĂ„t andra nĂ€tverksanvĂ€ndare att ansluta via den hĂ€r datorns Internetanslutning.”

Kan du inte ansluta till mobil hotspot Windows 10?

BĂ€rbar dator med Windows 10 kan inte ansluta till min mobila hotspot

 1. Tryck pÄ Windows-tangenten pÄ tangentbordet.
 2. Skriv Felsökning och vÀlj Felsökning.
 3. Klicka pÄ Visa alla (till vÀnster)
 4. VĂ€lj Internetanslutningar.
 5. Klicka pÄ NÀsta för att köra felsökaren.

Kan du inte ansluta till Windows hotspot?

Vad gör jag om den mobila hotspotten i Windows 10 inte fungerar?

 1. Frigör utrymme.
 2. Uppdatera alla viktiga drivrutiner.
 3. AnvÀnd en programvaruapp för hotspot.
 4. Felsök nÀtverksadaptern.
 5. Kontrollera Wi-Fi-adaptern.
 6. Uppdatera nÀtverksdrivrutiner manuellt.
 7. Rulla tillbaka drivrutinen för nÀtverksadaptern.
 8. Skapa en ny anslutning.

Varför kan min Windows-dator inte ansluta till min iPhone-hotspot?

Testa att starta om din iPhone sÄvÀl som din bÀrbara dator med Windows 10. NÀr bÄda enheterna har startat om, försök att ansluta till hotspot igen. För att ta saker ett steg lÀngre, Àndra hotspot-lösenordet pÄ iPhone. För att göra detta, tryck pÄ InstÀllningar och vÀlj Personal Hotspot.

Kan min Windows-dator ansluta till min hotspot?

Förvandla din Windows 10-dator till en mobil hotspot genom att delar din internetanslutning med andra enheter via Wi-Fi. Du kan dela en Wi-Fi-, Ethernet- eller mobildataanslutning. Om din dator har en mobildataanslutning och du delar den kommer den att anvÀnda data frÄn din dataplan.

Varför kan min dator inte ansluta till min hotspot?

ÅterstĂ€ll Android-nĂ€tverket instĂ€llningar

VĂ€lj NĂ€tverk och Internet. Tryck pĂ„ menyn med tre punkter och vĂ€lj ÅterstĂ€ll Wi-Fi, mobil och Bluetooth. BekrĂ€fta valet och Ă„terstĂ€ll nĂ€tverksinstĂ€llningarna. Efter det, konfigurera om hotspot med de tidigare föreslagna instĂ€llningarna och försök ansluta igen.

Varför ansluter inte min dator till min hotspot?

Se till att alla dina enheter, inklusive hotspot, har de senaste uppdateringarna av operativsystemet. Dessa uppdateringar Àr utformade för att lösa mÄnga kritiska problem inklusive anslutning. Kontrollera enhetens manual och följ anvisningarna för att uppdatera enheten innan du löser problem med hotspotanslutningen.

Hur ansluter jag min hotspot till min dator?

För att göra din Android-telefon till en hotspot, gÄ till InstÀllningar och sedan Mobil Hotspot & Tjudring. Tryck pÄ Mobile Hotspot för att slÄ pÄ den, ange namnet pÄ ditt nÀtverk och ange ett lösenord. Du ansluter en dator eller surfplatta till telefonens Wi-Fi-hotspot precis som du skulle ansluta till alla andra Wi-Fi-nÀtverk.

Varför ansluter inte mobil hotspot?

Min mobila hotspot fungerar inte.

Se till att du har aktiverat Mobile Hotspot pĂ„ din telefon: Android – FrĂ„n startskĂ€rmen > VĂ€lj InstĂ€llningar > Fler nĂ€tverk > Internetdelning och Wi-Fi Hotspot. Windows – FrĂ„n hemskĂ€rmen > VĂ€lj InstĂ€llningar > Internetdelning > Aktivera delning.

Varför har jag hotspot men ingen internetanslutning?

GĂ„ till InstĂ€llningar > Wi-Fi och nĂ€tverk > SIM och nĂ€tverk > (ditt-SIM) > Åtkomstpunktsnamn pĂ„ din telefon. 
 Du kan ocksĂ„ trycka pĂ„ + (plus)-ikonen för att lĂ€gga till ett nytt APN. Verifiera APN-instĂ€llningarna pĂ„ Android. Det borde troligen lösa din mobila hotspot ansluten men inget internetproblem.

Hur ansluter jag min iPhone-hotspot till Windows laptop?

SĂ€tter upp det

 1. GÄ till din iPhones skÀrminstÀllningar.
 2. Leta efter personlig hotspot; eller AllmÀnt, följt av NÀtverk och slutligen Personal Hotspot.
 3. Tryck pÄ Personal Hotspot och skjut sedan reglaget till PÄ.
 4. Anslut sedan iPhone till din bÀrbara dator eller surfplatta med en USB-kabel eller Bluetooth.

Hur ansluter jag min iPhone till en Windows-hotspot?

Hur man ansluter Hotspot frÄn telefonen till Windows PC

 1. Öppna appen InstĂ€llningar pĂ„ din iPhone och tryck sedan pĂ„ Personal Hotspot.
 2. PÄ nÀsta skÀrm trycker du pÄ skjutreglaget mÀrkt Personal Hotspot för att aktivera funktionen.
 3. Precis under skjutknappen ser du ocksÄ lösenordet för din smartphones hotspot.

Hur ansluter jag min iPhone-hotspot till Windows 10 med Bluetooth?

GĂ„ till pĂ„ din PC Bluetooth-instĂ€llningar (antingen frĂ„n det nedre högra hörnet av aktivitetsfĂ€ltet – systray – eller genom att söka efter “bluetooth”). Skjut pĂ„ Bluetooth-reglaget – detta gör din dator synlig för andra enheter. Klicka pĂ„ “LĂ€gg till Bluetooth för annan enhet” och lĂ„t din dator upptĂ€cka iPhone.