Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

TikTok: ako vypnúť upozornenia na návrhy priateľov

Vypnite upozornenia na návrhy priateľov na TikTok

TikTok sa vyžíva v návrhoch priateľov na rozšírenie počtu svojich kontaktov na sociálnej sieti. Tento typ upozornenia však môže narúšať prehliadanie na TikTok. Preto je celkom možné ich deaktivovať. Tu je postup, ktorý treba dodržať:

    Vo svojom profile prejdite do nastavení cez tri riadky v pravom hornom rohu obrazovky, v časti Obsah a aktivita kliknite na upozornenie Push, posuňte sa nadol do časti „Iné“ a zrušte začiarknutie políčka Ľudia, ktorých možno poznáte .

TikTok: ako vypnúť upozornenia na návrhy priateľov 1© CaptureBDM

TikTok teda už nemôže posielať upozornenia týkajúce sa ľudí, ktorých možno poznáte (kontakty, priatelia Facebook a ďalšie).

Ako spravovať navrhovanie vášho účtu ostatným používateľom na TikTok

Rovnakým spôsobom je možné spravovať návrh vášho účtu, ktorý možno navrhnúť iným používateľom. Ak to chcete urobiť, jednoducho prejdite z nastavení na Súkromie a potom kliknite na Navrhnúť svoj účet ostatným.

V tejto časti môžete povoliť alebo zakázať návrh vášho účtu na:

Kontakty (návrh z vášho účtu do kontaktov v telefóne), Priatelia Facebook (iba ak máte pripojený účet Facebook na platformu), ľudia so spoločnými kontaktmi, ľudia, ktorí vám otvárajú alebo posielajú odkazy.

Všimnite si, že TikTok uvádza, že aj keď sú všetky tieto možnosti deaktivované, váš účet bude stále navrhovaný ľuďom, ktorých sledujete.