Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Stiahnite si aplikáciu APK JioChat: Jio KBC Main Along 3,2,7,31121

JioChat: Jio KBC Hrajte spolu s najnovším súborom APK 3,2,7,3.1121 (1911211331) bol vyvinutý ako online hra, ktorá sa musí hrať na živom televíznom programe s názvom Kaun Banega Crorepati (KBC). Aplikácia JioChat zobrazí otázky v reálnom čase, keď je program vysielaný na televíznych kanáloch. Na ďalšiu otázku musíte odpovedať správne. Ak je vaša odpoveď správna, prejdete na ďalšiu otázku. Táto hra je dosť komplikovaná, takže ak je vaša odpoveď nesprávna, môže vás dostať zo hry. Pri hraní tejto hry zažijete vysokokvalitný zvuk, vylepšené správy a videokonferencie.

JioChat – Jio KBC Prehrať informácie o súbore

developer: Reliance Jio Message Services Pvt Ltd
Verzia: kedy: 3,2,7,3.1121 (1911211331)
Veľkosť súboru 32)2 MB
Nahrané: 13. februára 2020 o 08.18 GMT + 07
potreby: robot 4,4 a vyššie
MD5: f3101f9a6c27f119007bd7461128be8d
SHA1: d50c7621c1f05b3fb5a4e3f38dcab0f4c755cf26

Stiahnite si JioChat: Jio KBC Play A APK 3,2,7,31121

JioChat: Jio KBC Hrajte spolu s recenziami

Sezóna Kaun Banega Crorepato (KBC) 9 stala sa jednou z najpopulárnejších televíznych relácií v televízii Sony. Diváci KBC môžu teraz hrať túto hru na zariadeniach s Androidom. Keď je program vysielaný, môžu ho ľahko prehrávať prostredníctvom JioChat: Jio KBC Play Along pre Android. Spolu s udalosťou KBC sa v tejto aplikácii zobrazí otázka a odpoveď. Ak chcete získať ceny, publikum alebo hráč si musia zvoliť správnu odpoveď. Za každú správnu odpoveď dostanú diváci odpovede. Všetky body musia byť vymenené pred 15. V prípade cien musia byť body vymenené do 31. Víťazi dostanú SMS z aplikácie. Pre tých, ktorí si vybrali nesprávnu odpoveď, počkajte, kým sa na obrazovke nezobrazí ďalšia otázka. Avšak, aby ste zvíťazili v hre, vašou úlohou nie je len vybrať správnu odpoveď, ale aj blokovať vašu odpoveď.

Okrem funkcií na hranie hier má táto aplikácia funkcie správ, videohovorov a hlasových hovorov s konferenciami. Môžete ľahko a okamžite poslať správy jednému z vašich partnerov JioChat v skupine alebo dvojstranných kontaktoch. Keď s nimi chatujete, môžete odosielať fotografie, videá, emotikony a súbory. Môžete tiež vytvoriť veľké skupiny až s 500 členmi. To vám umožní volať zadarmo na všetky kontakty v JioChat. Teraz zhrnieme výhody a nevýhody tejto aplikácie.

Pros:

  • Má veľa vlastností.
  • Toto je zábavná a návyková aplikácia.
  • Je úplne zadarmo bez reklám.

nevýhody:

  • Niekedy je otázka príliš komplikovaná.
  • Diváci alebo hráči majú len obmedzený čas na odpoveď.

Ako hrať aplikáciu

Po zadaní žiadosti dostanete oznámenie KBC. Potom musíte zvoliť angličtinu alebo hindčinu. JioChat má PlayAlong, samostatný kanál, ktorý sa otvára, aby bol ľahší pre všetkých začiatočníkov. Hrajte KBC so súťažiacimi, keď sa relácia vysiela na televízore Sony. Vyberte správnu odpoveď na otázku zobrazenú na obrazovke. Nezabudnite blokovať správnu odpoveď kliknutím na tlačidlo „blokovať“. Odpoveď musíte vybrať v obmedzenom čase. Lehota sa klasifikuje takto:

  • otázka 1-5: 15-30 sekúnd
  • otázka 6-10: 60 sekúnd
  • Otázka 11-15: Neexistujú žiadne obmedzenia

Zákazníci Jio sa teraz môžu zúčastňovať aj na KBC Play, ale musia si kúpiť novú Jio SIM kartu.

ChangeLog

  • Poslané správy sú teraz označené
  • Skúsenosti so sledovaním bezplatných príbehov
  • Poslať ďalej a zdieľať svoje obľúbené kanály s priateľmi
  • Niektoré vylepšenia používateľského rozhrania na základe vašej spätnej väzby

Table of Contents