Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Spoločnosť Samsung India uvádza na trh nový # neuveriteľný televízny seriál začínajúci na Rs. 12990

Spoločnosť Samsung India uvádza na trh nový # neuveriteľný televízny seriál začínajúci na Rs. 12990 1
Spoločnosť Samsung India uvádza na trh nový # neuveriteľný televízny seriál začínajúci na Rs. 12990 1

Spoločnosť Samsung India vydala 12. marca 2020 novú zostavu televízorov, ktoré pozostávajú z 32-palcových a 43-palcových variantov inteligentnej televízie.

Televízory Samsung #funbelievableable v tejto sérii ponúkajú niekoľko rôznych funkcií, ako je režim Osobný počítač, Sprievodca obsahom, Hudobný systém, možnosti prehľadávania Internetu a ďalšie.

Režim osobného počítača zmení inteligentnú televíziu Samsung na, ako to znie, na režim osobného počítača. Spotrebitelia môžu pomocou televízie vytvárať nové dokumenty alebo pomocou cloudu dokončiť svoje projekty.

V spoločnosti Samsung sú zmysluplné inovácie a prístup zameraný na zákazníka súčasťou našej DNA. Dnešní spotrebitelia chcú mať možnosť používať svoje televízory rôznymi spôsobmi, aby zostali v spojení, okrem konzumovania obsahu na svojich obľúbených platformách OTT. #funbelievable Series spĺňa rastúce očakávania našich spotrebiteľov, najmä tisícročia, ktorí hľadajú vzrušujúce inovácie, ktoré zlepšia ich životy. S touto novou zostavou veríme, že ďalej posilníme svoje vedúce postavenie na trhu v televíziách – Raju Pullan, senior viceprezident pre oblasť spotrebnej elektroniky, Samsung India.

Televízor Samsung #funbelableable tiež ponúka možnosť zrkadlového premietania svojich prenosných počítačov na televíznu obrazovku bezdrôtovo. Funkcia vzdialeného prístupu umožňuje používateľom prístup k svojim notebookom alebo osobnému počítaču z miesta cez internet.

Sprievodca obsahom je dodávaný so službami streamovania, ako sú Netflix, Amazon Prime Video, Zee5, SolyLIV, VOOT a oveľa viac.

Inteligentná televízia zo série #funbelievable sa môže ľahko zmeniť na virtuálny hudobný systém. Umožňuje používateľovi vybrať si z knižnice vzhľadov s dynamickým rozhraním, čím zvyšuje celkový zvukový zážitok pridaním vizuálnych prvkov na obrazovku.

Televízny seriál Samsung #funbelableable má vo svojom delostrelectve nielen inteligentné televízory, ale ponúka aj 32-palcový nekompromisný televízny variant.

Televízny seriál začína za cenu INR. 12 999 a poskytuje dvojročnú záruku. Televízory sa budú predávať vo všetkých inteligentných Plazách Samsung, rôznych elektronických obchodoch a na rôznych online platformách vrátane oficiálneho internetového obchodu Samsung Samsung Shop.