OnePlus untuk membuat phone bimbit lagi, CEO Pete Lau mengesahkan

Kembali ketika OnePlus One dilancarkan pada tahun 2014, Spojené arabské emiráty berpangkalan di Shenzhen, China mempunyai visi untuk membawa phone yang sangat baik denga harga ealing berpatutan yang pernah diketahui. Stratégia v Berfungsi Kerana Mereka Secara Konzistentný člen Dapat Pembeli Špecifikácia Mewah Dengan Harga Yang Lebih Rendah Daripada Jenama Lain. Máj 2020 ako OnePlus secara beransur-ansur beralih dari imej menjadi pembunuh perdana menjadi perdana sebenarnya.

OnePlus yang baru dilancarkan 8 bóje 8 Pre dengan jelas menunjukkan bagaimana jenama itu menjadi sabenar, člen ruang kepada orang lain untuk mengisi kekosongan pembunuh utama. Dengan harga masing-masing 700 dolárov potom 900 dolárov, biliardový stôl, ktorý je k dispozícii zadarmo, bengálsky Samsung Galaxy S20, iPhone 11 a potom Huawei P40. Itu adalah perubahan radikál by tanda harga 300 dolárov untuk phone bimbit berkuasa mampu milik yang ditawarkan or One OnePlus sejak penubuhannya.

Ini disebabkan perubahan – výkonný riaditeľ spoločnosti Ketua Pegawai OnePlus Pete Lau, člen spoločnosti Fast Company od spoločnosti bahawa jenama itu akan kembali ke akarnya. Dia mengesahkan bahawa mereka akan člen jang berpatutan smartphones kepada penggemar tegarnya yang merasa diabaikan oili pilihan phone yang lebih mahal. Ini menunjukkan OnePlus membahagikan barisan produknya menjadi dua – satu untuk pasaran phone mampu milik dan satu lagi untuk pembeli premium.

OnePlus Z yang akan datang (atau mungkin OnePlus 8 Lite) akan membuktikan bahawa betul. Telefón iní dikhabarkan akan dilancarkan pada bulan Julai tahun ini dan akan menawarkan titik harga yang lebih berpatutan untuk pembeli. Telefón jar jauh akan mempunyai lubang pukulan 6,4- Paparan AMOLED 90Hz potom akan dikuasakan alebo Snapdragon 765G SoC brezový šampón 5G.

OnePlus Z bersp specasi memiliki pengaturan tiga camera dan 4, Batéria 000 mAh. Telefón ini akijné dengan harga yang berpatutan sekitar $ 450 – 500 $ jang masai divahat pada masa pelancaran. Špecifikáciu juga dijangka akan diluncurkan dalam beberapa hari mendatang apabila peranti itu akan tiba pada tarikh pelancaran.