Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Hur tar jag bort ett e-postkonto från red Note 3?

Obs: Följande artikel hjälper dig med: Hur tar jag bort ett e-postkonto från red Note 3?

Hur tar jag bort ett e-postkonto från den röda telefonen?

Öppna Gmail-appen på din Android-enhet. Klicka på din primära i det övre högra hörnet. Klicka på Hantera konton på den här enheten” för att gå dit. Välj din e-post från rullgardinsmenyn. Ta bort kontot genom att klicka på det.

Hur kan jag ta bort mitt Gmail-konto på MI Mobile?

Öppna inställningarna på din telefon. nÖppna enhetens inställningar. Välj Konton” från rullgardinsmenyn. Välj det konto du vill ta bort. Tryck sedan på “Ta bort konto. Tryck på Ta bort konto.

Hur tar jag bort mitt Gmail-konto från 3s?

För att ta bort ett Google-konto, gå till inställningsmenyn på din Xiaomi och leta efter kugghjulssymbolen. Inställningsikonen ska finnas på din hemskärm eller i telefonens meny, och du kan komma åt huvudmenyn genom att dra fingret från botten till toppen av skärmen.