Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Hur tar jag bort ett bankkonto från Google Pay?

Obs: Följande artikel hjälper dig med: Hur tar jag bort ett bankkonto från Google Pay?

Hur tar jag bort länken mellan ett bankkonto och Google Pay?

Om du vill ta bort länken till ett bankkonto från Google Pay går du till appen på din enhet och väljer “Lägg till eller ta bort kort”. Tryck på kortet du vill ta bort och tryck sedan på “Ta bort kort” längst ned på skärmen. Du kan också ringa 1-855-###### för att få hjälp.
Google Pay kan inte koppla bort bankkonton.

Hur tar jag bort mitt bankkonto från Google Play?

För att ta bort ditt bankkonto från Google Play, logga in på ditt konto på Google Plays webbplats. Klicka på länken “Hantera betalningsmetoder” i den vänstra kolumnen. På den här sidan kommer du att se en lista över alla betalningsmetoder du har lagrat med Google Play. Hitta ditt bankkonto och klicka på knappen “Ta bort” bredvid det.

Hur kopplar jag bort bankkonto från UPI?

För att ta bort länken till ett bankkonto från UPI måste du först radera kontot från din telefon. Du kan göra detta genom att gå till appens inställningar och välja “Radera konto”. Därefter behöver du besöka bankens hemsida och logga in. Klicka på “Profilinställningar” och klicka sedan på “Ta bort UPI”.

Hur ändrar jag mitt Google Pay-konto?

Om du vill ändra e-postadressen som är kopplad till ditt Google Pay-konto kan du göra det genom att logga in på ditt Google-konto och gå till avsnittet “Betalningar”. Därifrån klickar du på länken “Google Pay” och väljer sedan “Ändra e-post”.