Mobilné Språvy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Hur stÀnger jag av Hitta min Iphone pÄ barnets telefon?

Obs: Följande artikel hjÀlper dig med: Hur stÀnger jag av Hitta min Iphone pÄ barnets telefon?

Hur stÀnger jag av Hitta min telefon för mitt barn?

För att stÀnga av Hitta min iPhone för ett barn behöver du deras Apple-ID och lösenord. NÀr du har det, öppna appen InstÀllningar och tryck pÄ ditt namn högst upp pÄ skÀrmen. Tryck pÄ iCloud, scrolla sedan ned och tryck pÄ Hitta min iPhone. VÀxla Hitta min iPhone-omkopplaren till Av. Ange ditt barns Apple-ID och lösenord och tryck sedan pÄ StÀng av.

Hur stÀnger jag av Hitta min iPhone frÄn en annan enhet?

Om du har tappat bort din iPhone eller den har blivit stulen och du vill inaktivera funktionen “Hitta min iPhone” sĂ„ att tjuven inte kan spĂ„ra den, kan du göra detta frĂ„n en annan enhet. GĂ„ till iCloud.com och logga in med ditt Apple-ID. Klicka pĂ„ “Hitta min iPhone” och klicka sedan pĂ„ “Alla enheter”. VĂ€lj den enhet du vill inaktivera “Hitta min iPhone” för och klicka pĂ„ “X”-knappen.

Hur blockerar jag Hitta min iPhone frÄn förÀldrar?

Om du inte vill att dina förĂ€ldrar ska kunna spĂ„ra din plats med hjĂ€lp av Hitta min iPhone kan du antingen inaktivera funktionen helt eller Ă€ndra ditt iCloud-lösenord. För att inaktivera Hitta min iPhone, öppna appen InstĂ€llningar och tryck pĂ„ iCloud. Rulla ned och tryck pĂ„ Hitta min iPhone. StĂ€ng av strömbrytaren. För att Ă€ndra ditt iCloud-lösenord, öppna appen InstĂ€llningar och tryck pĂ„ iCloud. Rulla ned och tryck pĂ„ Lösenord och sĂ€kerhet. Tryck pĂ„ Ändra lösenord. Ange ditt nuvarande lösenord och ange sedan ditt nya lösenord tvĂ„ gĂ„nger.

Kan mitt barn stÀnga av plats pÄ iPhone?

Ja, ditt barn kan stÀnga av plats pÄ sin iPhone. För att göra detta mÄste de gÄ till InstÀllningar och sedan Sekretess. Under PlatstjÀnster mÄste de stÀnga av avstÀngningen för Kamera, Mikrofon och PlatstjÀnster.

Kan jag aktivera mitt barns plats frÄn min telefon?

Ja, du kan aktivera ditt barns plats frÄn din telefon. Du kan antingen anvÀnda ditt barns telefon för att göra detta eller installera en app pÄ din telefon som lÄter dig spÄra ditt barns plats.

Hur stÀnger jag av Hitta min iPhone utan lösenord IOS 14?

Det finns inget sÀtt att stÀnga av Hitta min iPhone utan lösenordet pÄ iOS 14. Om du glömmer ditt lösenord mÄste du ÄterstÀlla enheten till fabriksinstÀllningarna.

Varför kan jag inte stÀnga av Hitta min iPhone?

Det finns nÄgra anledningar till varför du kanske inte kan stÀnga av Hitta min iPhone. En möjlighet Àr att du inte har rÀtt lösenord. Om du har glömt ditt lösenord kan du ÄterstÀlla det genom att följa dessa instruktioner.
En annan möjlighet Àr att din enhet för nÀrvarande Àr borttappad eller offline. I det hÀr fallet kan du logga ut frÄn iCloud pÄ en annan enhet och logga in igen för att försöka Äteransluta.

Hur tar jag bort enheter frÄn Hitta min telefon?

Det finns nÄgra sÀtt att ta bort enheter frÄn Hitta min iPhone.
Det första sĂ€ttet Ă€r att öppna appen Hitta min iPhone och logga in med ditt iCloud-konto. NĂ€r du har loggat in vĂ€ljer du den enhet du vill ta bort och klickar sedan pĂ„ knappen “Ta bort frĂ„n konto”.
Det andra sÀttet Àr att öppna iCloud.com och logga in med ditt iCloud-konto.

Hur stÀnger du av plats i hemlighet pÄ iPhone?

Det finns inget sÀtt att stÀnga av plats i hemlighet pÄ en iPhone. PlatstjÀnster mÄste vara aktiverade för att appar ska kunna anvÀnda din plats, och din plats delas alltid med Apple om du inte stÀnger av platstjÀnster helt.

Kan min iPhone spÄras om Hitta min iPhone Àr avstÀngd?

Ja, din iPhone kan spÄras Àven om Hitta min iPhone Àr avstÀngd. Om du har ett lösenord instÀllt pÄ din enhet blir det svÄrare för nÄgon att spÄra det, men det Àr inte omöjligt. Din iPhone kommer fortfarande att skicka ut en signal som identifierar dess plats Àven om Hitta min iPhone Àr avstÀngd.

Hur stÀnger jag av min plats utan att meddela andra?

Det finns inget definitivt sĂ€tt att göra detta, eftersom det beror pĂ„ vilken typ av enhet du anvĂ€nder och vilket operativsystem den körs. NĂ„gra tips inkluderar dock att gĂ„ in i enhetens instĂ€llningar och inaktivera platstjĂ€nster, stĂ€nga av GPS-spĂ„rning eller inaktivera Bluetooth och Wi-Fi nĂ€r du inte anvĂ€nder dem. Om du anvĂ€nder en iPhone kan du ocksĂ„ gĂ„ in i dina instĂ€llningar och inaktivera “PlatstjĂ€nster” för specifika appar.