Mobilné Språvy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Hur kontrollerar jag Xbox ryktestatus?

Obs: Följande artikel hjÀlper dig med: Hur kontrollerar jag Xbox ryktestatus?

Hur kontrollerar jag mitt Xbox-rykte?

För att kontrollera ditt Xbox-rykte, öppna guiden och vÀlj Min profil. Under Rykte ser du din nuvarande ryktenivÄ och en sammanfattning av din senaste feedback.

Hur fixar jag mitt rykte pÄ Xbox one?

Om du vill förbÀttra ditt rykte pÄ Xbox One finns det nÄgra saker du kan göra. Försök först att vara en bra medlem i samhÀllet och vara respektfull mot andra. Om du ser nÄgon vara oförskÀmd eller bryter mot reglerna, rapportera dem. Du kan ocksÄ prova att gÄ med i grupper eller klubbar som passar dina intressen och delta i diskussioner. Slutligen, se till att ha en positiv attityd och vara hjÀlpsam nÀr du kan.

Hur fÄr jag rykte för att undvika mig pÄ Xbox?

Det finns inget sÀkert sÀtt att fÄ upp ditt Xbox Live-rykte och undvika att bli förbjudna eller straffade. Men att följa Xbox Lives uppförandekod och vara respektfull mot andra spelare kan hjÀlpa till att hÄlla din poÀng i god anseende. Om du upprepade gÄnger hamnar i problem kan du försöka kontakta Xbox Live-communityt för att fÄ hjÀlp. Det kan finnas spelare som mer Àn gÀrna ger rÄd om hur du kan förbÀttra ditt beteende.

Vad betyder det att Xbox-rykte behöver fungera?

NÀr ditt Xbox Live-rykte behöver fungera betyder det att du har en historia av dÄligt beteende pÄ Xbox Live. Detta kan inkludera saker som att vara oförskÀmd mot andra spelare, fuska eller missbruka spelfunktioner. Om ditt rykte behöver arbeta kan andra spelare vara mindre benÀgna att gÄ med i spel med dig, och du kan ha svÄrt att hitta matcher för nÄgra av de mer populÀra spelen. Du kan förbÀttra ditt rykte genom att följa Xbox Lives uppförandekod och vara respektfull mot andra spelare.

BerÀttar Xbox vem som anmÀlde dig?

Xbox berÀttar inte vem som anmÀlde dig. Om du Àr avstÀngd Àr det pÄ grund av ett brott mot anvÀndarvillkoren.

Hur lÀnge varar ett kommunikationsförbud?

Det finns ingen faststÀlld tidsgrÀns för hur lÀnge ett kommunikationsförbud varar. Det kan bero pÄ brottets svÄrighetsgrad, samt förhÄllandet mellan de inblandade parterna. Generellt gÀller dock kommunikationsförbud tills situationen Àr löst.

Hur vet jag om min Xbox one Àr förbjuden?

Det finns inget sĂ€kert sĂ€tt att avgöra om din Xbox One har förbjudits, men det finns nĂ„gra saker du kan göra för att försöka avgöra om den har det. En sak att hĂ„lla utkik efter Ă€r om du kan logga in pĂ„ Xbox Live eller inte. Om du inte kan logga in kan detta vara ett tecken pĂ„ att din Xbox har förbjudits. Dessutom kan du kontrollera din konsols systeminstĂ€llningar för att se om det stĂ„r “Förbjuden” under Konsolhistorik.

Hur lÀnge Àr Xbox avstÀngd?

Xbox-avstÀngningslÀngderna varierar beroende pÄ brottets svÄrighetsgrad. I allmÀnhet varar avstÀngningar i nÄgra dagar eller veckor men kan vara lÀngre i mer allvarliga fall.

Vad hÀnder nÀr du fÄr rykte undvik mig?

Om du fÄr ett rykte undvik mig betyder det att jag har bestÀmt mig för att ignorera dig. Detta kommer att förhindra att du kan skicka meddelanden till mig, se min profil eller följa mig.

Varför sÀger mitt rykte undvika mig?

Det kan finnas flera anledningar till att ditt rykte sĂ€ger “undvik mig.” Det Ă€r möjligt att du har varit fientlig eller samarbetsvillig med andra anvĂ€ndare, eller att du har ertappats med att spamma eller fuska. Det Ă€r ocksĂ„ möjligt att du helt enkelt har gjort nĂ„gra impopulĂ€ra inlĂ€gg eller kommentarer som har fĂ„tt andra anvĂ€ndare att stĂ€mpla dig som nĂ„gon att undvika.