Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Hur kontrollerar jag vem som såg min Whatsapp-profil i Iphone?

Obs: Följande artikel hjälper dig med: Hur kontrollerar jag vem som såg min Whatsapp-profil i Iphone?

Kan jag se vem som tittade på min WhatsApp-profil Iphone?

Ja, det finns några sätt att se vem som har sett din WhatsApp-profil på iPhone. En är att gå till menyn “Inställningar”, välj sedan “Konton” och tryck på “WhatsApp”. Under “Sista senast” kommer du att se en lista över alla personer som har tittat på din profil.
Ett annat sätt är att installera en tredjepartsapp som “Vem såg min profil – WhatsApp”.

Hur kan jag se vem som har sett min Truecaller-profil?

För att se personerna som har sett din Truecaller-profil, öppna appen och tryck på de tre raderna i det övre vänstra hörnet på huvudskärmen. Rulla ned och välj “Profil”. Under “Vem har sett min profil” ser du en lista över de personer som har checkat ut din profil.

Kan du se någons status på WhatsApp utan att de vet?

Ja, du kan se någons WhatsApp-status utan att de vet genom att öppna appen och gå till fliken Status. Om personens status är inställd på Offentlig kan vem som helst se den, oavsett om de är vän med personen eller inte. Om personens status är inställd på Privat kan bara vänner se den.

Meddelar Truecaller-appen personen som genomsöks?

Ja, Truecaller-appen meddelar personen som genomsöks. När du söker efter någon i appen kommer deras namn och kontaktinformation att visas.