Mobilné Språvy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Hur kontrollerar jag vem som delade ditt inlÀgg pÄ Instagram?

Obs: Följande artikel hjÀlper dig med: Hur kontrollerar jag vem som delade ditt inlÀgg pÄ Instagram?

Kan du berÀtta vem som delade ditt Instagram-inlÀgg?

Ja, du kan se vem som delade ditt Instagram-inlĂ€gg. NĂ€r du delar nĂ„gon annans inlĂ€gg kommer deras anvĂ€ndarnamn att visas i avsnittet “Dela” i inlĂ€gget.

Vad betyder delat inlÀgg pÄ Instagram?

NĂ€r nĂ„gon “delar” ett inlĂ€gg pĂ„ Instagram, postar de i princip om det till sitt eget konto. Detta Ă€r ett sĂ€tt att sprida budskapet om ett visst inlĂ€gg till sina egna följare och kan hjĂ€lpa till att öka dess rĂ€ckvidd.

Meddelar Instagram dig nÀr nÄgon delar ditt inlÀgg till sin berÀttelse?

Instagram meddelar dig inte nÀr nÄgon delar ditt inlÀgg till sin berÀttelse. Men om du har ett företagskonto kan du se vem som har delat ditt inlÀgg till sin berÀttelse i insiktsavsnittet pÄ Instagram.

Vem har delat mitt inlÀgg?

Det finns inget sÀtt att sÀga sÀkert, men det Àr troligt att en av dina Facebook-vÀnner har delat ditt inlÀgg. NÀr du delar ett inlÀgg pÄ Facebook stÀlls det automatiskt in pÄ att delas med dina vÀnner, och alla som delar det kommer att visas som den ursprungliga delaren.

Varför kan jag inte se vem som delade mitt inlÀgg?

NĂ€r du delar ett inlĂ€gg pĂ„ Facebook stĂ€lls integritetsinstĂ€llningen för det inlĂ€gget automatiskt in pĂ„ “Offentlig”. Det betyder att alla som besöker din profil eller sidan dĂ€r du delade inlĂ€gget kommer att kunna se det. Om du vill Ă€ndra integritetsinstĂ€llningen sĂ„ att endast specifika personer kan se inlĂ€gget kan du göra det genom att klicka pĂ„ fliken “mĂ„lgrupper” och vĂ€lja “Anpassad”.

Vad betyder det nÀr nÄgon delar ett inlÀgg?

NÀr nÄgon delar ett inlÀgg betyder det att de tycker att informationen i inlÀgget Àr vÀrd att dela med sina följare.

Hur visste nÄgon att jag har delat ett inlÀgg bara till honom pÄ Facebook?

Det finns nĂ„gra sĂ€tt som nĂ„gon kan veta att du bara har delat ett inlĂ€gg med dem pĂ„ Facebook. Ett sĂ€tt Ă€r om du har valt att dela inlĂ€gget med dem specifikt genom att vĂ€lja alternativet “Dela med” och sedan vĂ€lja deras namn frĂ„n listan över personer som dyker upp. Ett annat sĂ€tt Ă€r om de Ă€r vĂ€nner med en av dina vĂ€nner och den vĂ€nnen har delat inlĂ€gget med dem.

Varför kan jag inte se vem som delade mitt inlÀgg pÄ Instagram story?

Det finns nÄgra anledningar till varför du kanske inte kan se vem som delade ditt inlÀgg pÄ Instagram-berÀttelsen. Den första möjligheten Àr att personen som delade ditt inlÀgg inte tog med sitt namn i berÀttelsen. Om sÄ Àr fallet finns det inte mycket du kan göra förutom att be dem att dela sitt inlÀgg igen med deras namn inkluderat.
En annan möjlighet Àr att personen som delade ditt inlÀgg har sitt konto instÀllt pÄ privat.

Vad gör du nÀr nÄgon delar ditt inlÀgg?

Om nÄgon delar ditt inlÀgg betyder det att de gillade det och trodde att andra ocksÄ skulle göra det. SÄ tack dem för att de delar och lÄt dem veta att du uppskattar det!

Hur svarar du nÀr nÄgon delar ditt inlÀgg?

Om nÄgon delar ditt inlÀgg Àr det alltid trevligt att tacka! Du kan antingen svara personen pÄ sociala medier eller, om du har deras e-postadress, kan du skicka ett snabbt mejl och tacka för att de delar.