Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Hur kontrollerar jag nyligen gillade på Instagram?

Obs: Följande artikel hjälper dig med: Hur kontrollerar jag nyligen gillade på Instagram?

Kan jag se vad jag nyligen gillade på Instagram?

Ja, du kan se vad du nyligen har gillat på Instagram. För att göra det, öppna appen och tryck på de tre linjerna i det övre vänstra hörnet på huvudskärmen. Välj sedan “Inställningar” och “Konto”. Under “Inlägg du har gillat” ser du en lista över alla inlägg du har gillat den senaste veckan.

Hur kan jag kolla vem min flickvän nyligen gillade på Instagram?

Det finns inget säkert sätt att kontrollera vem din flickvän nyligen har gillat på Instagram, men du kan prova att använda en tredjepartsapp som InstaFollow. Med den här appen kan du se vem din flickvän har följt och gillat på Instagram.

Hur ser du på dina gillade inlägg på Instagram 2021?

Jag föreställer mig att 2021 kommer jag fortfarande att se mina gillade inlägg på Instagram som de är nu. Jag gillar att jag kan se mina likes i kronologisk ordning och att jag enkelt kan dölja inlägg som jag inte längre vill se.

Hur kan jag se vilka bilder min pojkvän gillar på Instagram?

Om din pojkvän har sitt Instagram-konto inställt på privat kommer du inte att kunna se vilka bilder han gillar på Instagram. Men om hans konto är offentligt kan du se bilderna han har gillat genom att gå till hans profil och klicka på fliken “Gillar”.

Hur ser du vem någon interagerar mest med på Instagram?

Det finns några sätt att se vem någon interagerar mest med på Instagram. Ett sätt är att gå till den personens profil och klicka på fliken “följande”. Detta kommer att visa dig en lista över alla personer som personen följer. Det andra sättet är att använda en tredjepartsapp som “Who Unfollowed Me.” Den här appen visar dig en lista över alla personer som har slutat följa dig under den senaste veckan.