Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Hur kontrollerar jag hur mycket pengar som finns på din Xbox?

Obs: Följande artikel hjälper dig med: Hur kontrollerar jag hur mycket pengar som finns på din Xbox?

Hur kontrollerar jag hur mycket pengar jag har på Xbox?

För att kontrollera hur mycket pengar du har på Xbox, logga in på ditt konto och välj “Mina spel och appar”. Under “Redo att installera” ser du det totala beloppet som lagrats på din konsol.

Vilken ordning kom Xbox ut?

Xbox släpptes i november 2001 i Nordamerika, följt av Europa och Australien 2002.

Vad är Xbox Live Gold för något?

Xbox Live Gold är en prenumerationstjänst för Xbox 360- och Xbox One-spelkonsolerna som låter användare spela online-multiplayer-spel med andra människor. Det ger också andra funktioner, som gratis månadsspel, rabatter på spel i Xbox Store och tidig tillgång till nya spel.

Kan jag gåva pengar på Xbox?

Ja, du kan gåva pengar på Xbox. För att göra det, öppna Xbox Store och välj “Ge bort det här spelet eller appen” från menyn till vänster. Välj det belopp du vill ge gåva och ange sedan mottagarens e-postadress eller Gamertag.