Mobilné Språvy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Hur kontrollerar jag batteriet hos Airpods pÄ Android?

Obs: Följande artikel hjÀlper dig med: Hur kontrollerar jag batteriet hos Airpods pÄ Android?

Varför kan jag inte kontrollera mitt AirPods-batteri pÄ Android?

Det finns nÄgra anledningar till varför du kanske inte kan kontrollera batteriet pÄ dina AirPods pÄ Android. En möjlighet Àr att din enhet inte har en AirPods-specifik batteriindikator. En annan möjlighet Àr att du inte har rÀtt behörigheter instÀllda pÄ din enhet.

Hur fÄr jag min batteriwidget att visa AirPods?

För att fĂ„ din batteriwidget att visa AirPods, öppna först appen InstĂ€llningar pĂ„ din iPhone och gĂ„ till AllmĂ€nt. HĂ€rifrĂ„n trycker du pĂ„ Battery Widget och slĂ„r pĂ„ “Visa AirPods.

Hur anvÀnder jag AirPods pÄ Android?

För att anvÀnda AirPods pÄ Android mÄste du först installera AirPods-appen frÄn Google Play Butik. NÀr du har installerat den öppnar du appen och följer instruktionerna pÄ skÀrmen för att stÀlla in dina AirPods. NÀr du har konfigurerat kan du anvÀnda AirPods precis som alla andra hörsnÀckor.

Är AirPods vattentĂ€ta?

Nej, AirPods Àr inte vattentÀta.

Varför kan jag inte se mitt AirPods-batteri?

Om du har problem med att se ditt AirPods-batteri finns det nÄgra saker du kan prova. Se först till att AirPods Àr fulladdade. Om batteriet fortfarande inte Àr synligt, prova att ta bort och byta ut batteriet i AirPods. Om det inte fungerar kan du behöva kontakta Apple för att fÄ hjÀlp.