Mobilné Språvy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Fungerar Skullcandy trÄdlösa hörlurar med Xbox One?

Obs: Följande artikel hjÀlper dig med: Fungerar Skullcandy trÄdlösa hörlurar med Xbox One?

Kan du anvÀnda telefonen för Xbox One?

Ja, du kan anvÀnda din telefon som en Xbox One-kontroller. Du kan antingen ladda ner Xbox-appen eller anvÀnda SmartGlass-appen.

Kan jag anvÀnda min telefon som ett headset för Xbox?

Ja, du kan anvĂ€nda din telefon som ett headset för Xbox. För att göra detta mĂ„ste du ladda ner Xbox-appen pĂ„ din telefon och ansluta din telefon och Xbox-konsol till samma nĂ€tverk. Du kan sedan öppna Xbox-appen och vĂ€lja “Telefon” som din ljudenhet.

Hur kopplar jag ihop min telefon med min TV?

Det finns nÄgra olika sÀtt att göra detta. Den första Àr att anvÀnda en Google Chromecast. Detta Àr en liten enhet som du kan koppla in i din TV:s HDMI-port. NÀr det Àr konfigurerat kan du anvÀnda din telefon för att casta videor, foton och annat innehÄll till din TV.
Ett annat sÀtt Àr att anvÀnda en Apple TV. Den hÀr enheten ansluts till din TV:s HDMI-port och lÄter dig anvÀnda din iPhone eller iPad för att styra vad som spelas pÄ din TV.

Kan jag spela Xbox pÄ min iPad?

Ja, du kan spela Xbox pÄ din iPad. Du mÄste ladda ner Xbox-appen frÄn App Store. NÀr du har installerat appen kan du logga in med ditt Microsoft-konto och börja spela.