Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Facebook Messenger 2020 APK Stiahnutie Posledná verzia 246.0,0,70,353

Facebook Messenger 2020 APK Stiahnutie Posledná verzia 246.0,0,70,353 1

Chcete si stiahnuť najnovšiu verziu Facebook Messenger APK práve teraz kliknite na daný odkaz na stiahnutie, ktorý je k dispozícii tu.

Žijeme vo svete miliárd ľudí a títo ľudia žijú v rôznych častiach sveta. Komunikácia hrá hlavnú úlohu pri viazaní všetkých miliárd ľudí. Facebook Messenger je taká aplikácia, ktorá pomáha prepojiť celý svet prostredníctvom jednej platformy. Existuje toľko aplikácií, ale Facebook Messenger je najväčšou aplikáciou na spojenie celého sveta. Nemôžete chatovať pomocou Messenger ale tiež môžete uskutočniť videohovor s osobou alebo skupinou osôb. Existujú rôzne úžasné funkcie k dispozícii pre používateľov Messenger, Úžasná výhoda používania tejto aplikácie je, že je bezplatná. Vyžaduje sa iba pripojenie na internet.


Stiahnuť ▼ Facebook Messenger APK | Posledná verzia 2020

prihláška Facebook Messenger
Názov súborufbmessenger.apk
Celková velkosť35,46 MB
Najnovšia verzia 244.0,0.16.236
Vyžaduje sa minimálna verzia systému AndroidAndroid 5,0 (Lollipop, API 21)
Aktualizovať rok2020
MD53fad024f2dcbe3ee693c96f350f8e376

Funkcie Facebook Messenger sú nasledujúce:

  • Messenger počas videohovoru, hlasového hovoru a posielania textových správ vás nestojí žiadna suma. Je zadarmo. Vyžaduje si iba pripojenie na internet a môžete sa ľahko spojiť s kýmkoľvek na celom svete.
  • Môžete posielať videá, fotografie a gif ľuďom a skupine ľudí. Táto funkcia vám umožňuje okamžite odosielať, čo chcete, či už sú to vaše fotografie, videá alebo akýkoľvek iný dokument.
  • Messenger vám poskytuje funkciu snímania fotografií a videí kedykoľvek chcete. Má vstavanú kameru, ktorá zachytí vaše momenty a okamžite ich podelí. Môžete pridať rôzne filtre a prispôsobiť ich, ako chcete.
  • Teraz sa nemusíte starať o smer alebo umiestnenie žiadnej oblasti. Messenger umožňuje zdieľať svoju polohu alebo akékoľvek miesto prostredníctvom služby Google Map. Potrebujete iba poslať mapu svojim priateľom jednoduchým kliknutím.
  • Pomocou aplikácie Messenger teraz môžete odosielať rôzne emodži a hlasové poznámky. Stačí klepnúť na ikonu hlasového záznamu v aplikácii Messenger a okamžite odoslať hlasovú poznámku.
  • Messenger vám poskytuje všetko v jednej funkcii, teraz môžete ľahko odosielať alebo prijímať peniaze na aplikáciu Messenger.

Toto je niekoľko najnovších funkcií úžasnej aplikácie- Messenger, Pripojte sa k svojim blízkym a zdieľajte všetko bez ohľadu na vzdialenosť. Stiahnuť ▼ Messenger aplikácie pre Samsung, Nokia, Blackberry, Motorolla, Lenovo, čínske telefóny a Xiaomi teraz zadarmo.

Ďalšie informácie a najnovšie aktualizácie zostávajú naladené Globálny spravodajský radar.