Extrakt z Cara Mix a Menyalin Text Dari Mana-mana Imej Di PC (4 Kaedah)

Extrakt z Cara Mix a Menyalin Text Dari Mana-mana Imej Di PC (4 Kaedah)

Sekiranya anda telah menggunakan Windows sistem operasi untuk sementara waktu, maka anda mungkin tahu bahawa menyalin text by laman web, tweet, sembang, potom lain-lain adalah mudah. Namun, perkara menjadi suket kompilácia mix extrakt textu. Mari kita akui, kadang-kadang kita mahu mix extrahovať text podľa gambaru, documen yang diimbas, atau fail PDF, tetapi Windows tidak menawarkan pengguna apa-apa ciri untuk melakukannya.

Di sinilah technológia Pengecaman Character Optics (OCR) bermula. Ini pada dasarnya adalah technology yang mix extrakt textu dari gambar seperti majalah, documen yang dipindai, meme, gambar, dll.

Extrakt z Cara Mixu Text Dan Menyalin Text Dari Mana-mana Imej Di PC

Dengan OCR, anda dapat menangkap text dengan mudah atau menukar gambar text menjadi text yang dapat zomrelit. Dalam article ini, kami akan berkongsi beberapa kaedah terbaik untuk mix extrakt dan menyalin text by sebarang gambar di PC pada tahun 2020

Extrakt potom Salin Text Dari Mana-mana Imej:

Langkah 1, Pertama sekali, muat turun Projekt Sambungan Naptha Autor: Kedai Web Chrome od Penyemak Na základe ducha prehliadača Google Chrome.

Projekt Pasang NapthaProjekt Pasang Naptha

Langkah 2, Sekarang kliknite na sahaja Tambahkan peluasan butang untuk menambahkan pelanjutan ini dalam penyemak imbas Chrome spirit. Sekarang anda perlu membuka mana-mana gambar di Penyemak Imbas anda potom pilih seperti di bawah.

Extrakt potom Salin Text Dari Mana-mana ImejExtrakt potom Salin Text Dari Mana-mana Imej

Langkah 3, Kliknite na kanan padanya dan pilih salin text untuk mix mix extrakt text dari sebarang gamba.

Kliknite na kanan dan pilih „Salin Text“Kliknite na kanan dan pilih „Salin Text“

Itu sahaja! Anda sudah selesai, potom sekarang anda menyalin text from meme internet dengan menggunakan pelanjutan ini di penyemak imbas spirit.

Microsoft OneNote Menggunakan:

Anda mungkin memo song Microsoft OneNote the computer spirit. Namun, tahukah a bahawa OneNote mali váš chemampuan OCR sejak 2007. Jadi, Microsoft, Microsoft, Microsoft, One, Untak, extrakt z mixu ako menyalin, od spoločnosti sebarang gambar z PC.

Langkah 1, Pertama sekali, pod Microsoft OneNote potom kemudian spirit perlu menyemak imbasnya “Masukkan” tab.

Karta Pilih „Masukkan“Karta Pilih „Sisipkan“

Langkah 2, Sekarang anda perlu memilih “Gambardella” potom kemudian pilih podľa Fail. (Anda perlu menyimpan fail gambar di computer and untuk menggunakan OneNote)

Dari Fail “lebar =” 576 “tinggi =” 430 “srcset =” https://techviral.net/wp-content/uploads/2016/08/OneNote-1.png 576w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2016/08/OneNote-1-300 × 224.png 300w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2016/08/OneNote-1-80 × 60.png 80w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2016/08/OneNote-1-265 × 198.png 265w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2016/08/OneNote-1-563 × 420.png 563w “data-lenivý-size =” (čitateľné maximum: 576px) 100vw, 576px “src =” https://techviral.net/wp-content/uploads/2016/08/OneNote-1.png ”> Pergi do Gambie> Dari Fail

Langkah 3, Zdieľať andlu perlu click kanada pada gambary anda di OneNote dan kemudian pilih pilihannya “Salin Tex od Gambara”

Vyberte Pilih “Salin Tex by Gambar”

Langkah 4, Setelah anda menyalin text podľa zlyhania gambar, a boleh menampalnya di Notepad atau penyunting text lain.

Itu sahaja! Anda sudah selesai. Ini adalah kaedah termudah untuk mix extrakt dan menyalin text bybarang gambar di PC. Bahagian terbaik tento tutoriál v adalah, konope sanga orang telah memang song OneNote pada PC mereka. Jadi, kita boleh menggunakannya untuk menyalin text gambar apa pun.

Menggunakan Laman Web OCR Dalam Talian:

Separácia yang kita na webe beberapa laman web na internete jang mana anda hanya peru mama naik gambar dan ia akan mix extrakt text untuk anda. Jadi, ini adalah salah satu laman web terbaik yang boleh anda gunakan untuk menyalin text Gambar.

Langkah 1, Pertama sekali, anda perlu melawat Laman web OCR dalam talian dýchajúci duch Windows Komputer.

Langkah 2, Sekarang anda akan melihat shrine seperti di bawah. Di sini anda akan melihat tiga pilihan „Muat naik zlyhá“, „Pilih Bahasa“, “Tukar”, Anda perla kliknite „Pilih zlyhá“ untuk memuat naik gambar.

Kliknite na cestu Kliknutie na cestu „Pilih Fail“

Langkah 3, Sekarang pada langkah seterusnya, duch perly semak fail extrakt z kačice ingin text jang.

Semak imbas zlyháSemak imbas zlyhá

Langkah 4, Sekarang pada langkah seterusnya, anda perlu memilih bahasa. Cukup, Pilih Bahasa Inggeris zrušil Meanuskan.

Pilih 'Bahasa Inggeris' je jedálny lístok skupiny lungur turunPilih ‘Bahasa Inggeris’ zdieľa ponuku pľúcnych turbín

Langkah 5, Pada langkah terakhir, anda perlu menyelesaikan captcha dan kemudian perlu mixclick „Konvertovať“

Akhir sekali, klikni na cestu „Konvertovať“Akhir sekali, klikni na cestu „Konvertovať“

Itu sahaja, anda sudah selesai! Anda seker akan mendapat fail output yang boleh anda salin dan gunakan. Ini adalah bagaimana anda dapat mengxtrak text od používateľa gambar menggunakan laman web OCR Dalam Talian.

Menggunakan Laman Web OCR Dalam TalianMenggunakan Laman Web OCR Dalam Talian

Menggunakan Snagit:

Snagit adalah salah satu alat tangkapan shrine terbaik dan terbaik yang tersedia untuk Windows prevádzka systému. Perkara hebat mengai Snagit adalah bahawa ia tidak hanya menangkap svätyne Tangkapan, tetapi juga memiliki kemampuan bez merakam keseluruhan Layar. Selain it, Snagit juga dapat mengedit gambar yang diambil. Svätyňa tangkapan v sedikit berbeza berbanding dengan perisian lain yang serupa yang terdapat di luar sana. Dengan Snagit, spirit dapat dengan mudah mix extrakt dan menyalin text od sebarang gambar. Inilah cara mix extrakt potom menyalin text pomocou sebarang gambar di PC.

Langkah 1, Pertama sekali, lawati ini dan muat turun & pasang Ragut dýchajúci duch Windows 10 počítačov.

Pasang 'Snagit' pada kačica WindowsPasang ‘Snagit’ pada spirit Windows

Langkah 2, Setelah dipasang, belka perisian di computer spirit. Sekarang anda akan melihat shrine seperti di bawah. Kliknite na tlačidlo „Gambar“ andududian pada ‘Pilihan’ Vyberte „Ambil text“

Pilih 'Grab Text' od používateľa bawah tab pilihanPilih ‘Grab Text’ od používateľa bawah tab pilihan

Langkah 3, Sekunang kliknite pada butang tanganapis garis lintang untuk memilih kawasan shrine computer spirit text mana yang ingin spirit extrakt.

Pilih wilayahPilih wilayah

Langkah 4, Setelah selesai, a akan mendapat pilihan untuk menyalin text. Cukup tekan pada „Salin semua“ butang untuk menyalin semua teks di papan keratan.

Langkah 5, Sekarang buka mana-mana editor text atau anda boleng editor editor text bawaan Snagit untuk menampal clip yang disalin.

Kliknite na tlačidlo „Salin Semua“Kliknite na tlačidlo „Salin Semua“

Itu sahaja, anda sudah selesai! Ini adalah bagaimana and boleh menggunakan Snagit untuk mengxtrak dan menyalin text by mana-mana gambar di Windows 10 počítačov.

Jadi, perbincangan di atas adalah semua perkara Extrakt z Cara Mix a potom Menyalin Text Dari Segala Imej Di PC, Saya harap article ini membantu spirit! Kongsikan prenasleduje tohto ducha.