Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Descargar Última APK de Epic Heroes War 1.10.20,333

Descargar Última APK de Epic Heroes War 1.10.20,333 1

Páčili sa vám predovšetkým hry založené na stratégiách? Áno, v týchto dňoch bolo veľa podobných hier. Boli tiež veľmi milovaní. Prečo, samozrejme, je to preto, že hry, ktoré nie sú len pre zábavu, ich robia dosť realistickými. Ak hľadáte takúto hru, máme najnovšiu verziu APK Epic Heroes War 1.10.2.333 (333). Nebude to bolieť dozvedieť sa o tom niečo pred tým, ako začnete hrať, však? Dajte nám teda príležitosť a čas, aby sme vám povedali, čo vieme o tejto hre.

Informácie o súbore Epic Heroes War

Developer: divmob
verzia: 1.10.20,333 (333)
Veľkosť súboru: 101 MB
Nahrané: 13. februára 2020 o 8: 15:00 GMT + 07
požiadavka: Android 2,3 a hore
MD5: 5fd9c168cd728a01334e9bb8016ae25a
SHA1: 54c7e29b31d568a804b6991f72ae0b9cb8a56805

Stiahnite si Epic Heroes War APK 1.10.20,333

Epic Heroes War review

Mali by ste byť schopní získať celkom prehľad o tejto hre z jej hrania. Ako to teda vyzerá v tejto hre? Hovoríme tu o strategickej hre v reálnom čase. Ak musíme povedať, že je to presná, táto hra je online obranou postranného posúvača, ktorá kombinuje RPG. Tu máte za úlohu vybudovať silnú armádu. Potom dostanete úlohu na dokončenie úloh. Akonáhle budete pripravení na svoje jednotky, budete musieť poraziť nepriateľské hordy. Bojovať môžete aj s ostatnými hráčmi.

Musíme povedať, že táto hra je jedným z druhov, ktorý ponúka veľa funkcií. Nikdy sa tým nebudete nudiť. Medzi kľúčové vlastnosti tejto hry patrí veľké množstvo hrdinov s jedinečnými schopnosťami, úrovňami kampaní, dominancie, online PvP, výzva, mapa neba a pekla a mnoho ďalších. Okrem toho je hra tiež predstavovaná s miestnymi šéfmi, svetovými šéfmi, šéfe, spolkom, arénou a bitkou PvP 1VS1. Využite čas na vyskúšanie všetkých a uvidíte, že v ňom je veľa vecí.

Povedali by sme, že každá hra musí mať nejaké výhody a nevýhody. Koniec koncov, v tomto svete neexistuje dokonalá hra, takže to musíte priznať. Napriek tomu mať určité nevýhody neznamená, že jeden je zlý a všetky. Rovnako ako človek má pozitívne body, musia existovať aj niektoré negatívne. Vymenujme ich všetky.

Pros:

  • Ľahko pre deti hrať
  • Zábavná hra na prekonanie nudy
  • Pekná a vynikajúca hra zadarmo
  • Návykové a efektívne hry

Zápory:

  • Príliš veľa reklám
  • Obmedzená úroveň v mape výziev

Ako hrať

Hráči môžu naďalej hrať, aby sa lepšie a lepšie poznali cestu okolo tejto hry, ale naučiť sa niekoľko tipov a trikov by vám malo trochu pomôcť, však? Ak chcete hrať hru Epic Heroes War for Android, povedali by sme, že musíte venovať pozornosť malým detailom. Na začiatku nikdy nestrácajte drahokamy. Budete ich potrebovať, aby neskôr privolali vyššiu zostavu hrdinov. Automatická bitka sa lepšie nepoužíva, pretože vás iba zabíja rýchlejšie. Zamerajte sa tiež na vylepšenie vybavenia namiesto vyrovnania, aby ste získali viac energie.

ChangeLog

  • Pridajte viac úrovní veže
  • Vylepšenia Android TV
  • Chyby boli opravené

Table of Contents