Čítať Instagram DM bez toho, aby to druhá osoba vedela – NAJLEPŠÍ spôsob, ako to urobiť

JE TO šikovný spôsob čítania Instagram DM bez toho, aby to druhá osoba vedela.

Môžete to urobiť niekoľkými spôsobmi – ale jedna pomocou súboru Instagram bezpečnostný prvok je zďaleka najúčinnejší.

Normálne, keď niekto pošle DM a vy si ho prečítate, bude upozornený.

Môžete to vypnúť, ale to by ovplyvnilo všetky vaše kontakty – a nie je to ideálne.

A tiež by to znamenalo, že nevidíte, keď si ľudia prečítali vaše správy.

Môžete to však obísť pomocou InstagramPomerne nová funkcia Restrict – ktorá vám umožní čítať správy DM bez spustenia ikony „Videné“.

„Nebudú vidieť, keď ste online alebo si prečítate ich správy,“ Instagram vysvetľuje.

Samozrejme, budete musieť vydržať niekoľko ďalších zmien týkajúcich sa obmedzenia.

Na začiatku budú nové komentáre danej osoby k vašim príspevkom viditeľné iba pre túto osobu.

Komentár si môžete zvoliť klepnutím na Zobraziť komentár.

A ak chcete, aby si ich komentáre mohli pozrieť aj ostatní, môžete klepnúť na Schváliť.

Prípadne ho môžete jednoducho odstrániť alebo ignorovať.

Od obmedzenej osoby tiež nebudete dostávať žiadne upozornenia na budúce komentáre.

Dôvodom je, že táto funkcia je navrhnutá tak, aby bojovala proti šikanovaniu alebo obťažovaniu. Je to však tiež užitočné pre Instagram detektívi, ktorí chcú čítať správy v skrytom režime.

Ako niekoho obmedziť Instagram

Ak chcete niekoho obmedziť prostredníctvom DM, klepnite na ikonu DM a zapojte sa do rozhovoru s osobou, ktorú chcete obmedziť.

Potom klepnite na ikonu „i“ v pravom hornom rohu chatu a potom klepnite na Obmedziť> Obmedziť účet.

Tiež môžete niekoho obmedziť prostredníctvom komentára k vášmu príspevku.

Nájdite ich komentár a potiahnite prstom doľava (iPhone) alebo ho podržte (Android).

Potom klepnite na „!“ symbol a stlačte Obmedziť> Obmedziť účet.

Prípadne môžete ľudí obmedziť prostredníctvom nastavení.

Prejdite do svojho profilu a klepnite na ikonu, ktorá vyzerá ako tri skladané čiary.

Potom klepnite na Nastavenia, potom na Súkromie a potom na Obmedzené účty.

Klepnite na Pokračovať a potom vyhľadajte účet, ktorý chcete obmedziť.

Potom jednoducho klepnite na Obmedziť vedľa ich používateľského mena a nastavenie sa aktivuje.

Posledný spôsob, ako niekoho obmedziť, je urobiť to prostredníctvom jeho profilu.

Nájdite ich profil a potom vpravo hore klepnite na ikonu, ktorá vyzerá ako tri bodky (horizontálne v iPhone alebo vertikálne v Androide).

Potom jednoducho klepnite na Obmedziť> Obmedziť účet.

Stojí za zmienku, že funkcia Obmedziť bola pridaná iba do Instagram veľmi nedávno.

Ak to teda nevidíte, uistite sa, že ste aktualizovali svoje Instagram aplikáciu na najnovšiu verziu v App Store alebo Google Play Store.

Aktualizácia už nie je úplne nová, takže je nepravdepodobné, že používate verziu Instagram bez toho.

Ako používať košík na nakupovanie na WhatsApp

V ďalších novinkách si pozrite nové Lamborghini Huracan Evo, ktoré vám môže upratať dom a uvariť večeru.

Pozrite sa na divoko pôsobivý televízor Panasonic 65HZ1000, vďaka ktorému väčšina televízií vyzerá ako odpad.

Prečítajte si nášho kompletného sprievodcu Call of Duty 2021.

A Dell Alienware R10 Ryzen Edition je herný počítač, ktorý drví obe nové konzoly.

Platíme za vaše príbehy! Máte príbeh pre Naším cieľom je byť vaším tím techniky a vedy? Pošlite nám e-mail na adresu