Ako zistíte, či je niekto prihlásený do vášho Facebook a ŠPYTING na teba

AK ste sa niekedy obávali, že ste sa neodhlásili Facebook na zariadení niekoho iného potom potrebujete nasledujúcu radu.

Facebook má technológiu, ktorá sleduje, kde je váš účet prihlásený, a môže vám pomôcť odhlásiť sa alebo chrániť váš účet pred ľuďmi, ktorí sa do neho pokúšajú nabúrať.

Facebook vám môže poskytnúť údaje o polohe zariadení, kde sa používa váš účet.

Tiež vám môže povedať, o aké zariadenie sa jedná, typ prehliadača a dátum a čas posledného prístupu k účtu.

Ak niečo nevyzerá celkom správne, môžete ukončiť ktorúkoľvek z aktívnych Facebook relácie z tej, do ktorej ste prihlásení.

Na prístup k informáciám prostredníctvom počítača alebo smartfónu stačí vykonať nasledujúce kroky.

Ako vidíte svoje zariadenia Facebook je prihlásený prostredníctvom pracovnej plochy

Najprv musíte otvoriť požadovaný webový prehliadač a prihlásiť sa do svojho Facebook.

Potom kliknite na rozbaľovaciu šípku v hornom banneri domovskej stránky a zvoľte „Nastavenia“.

Na stránke Nastavenia budete musieť kliknúť na „Zabezpečenie a prihlásenie“, ktoré by sa malo objaviť ako možnosť na ľavej strane obrazovky.

Potom prejdite myšou do sekcie „Kde ste prihlásení“.

Táto časť vám umožní vidieť všetky zariadenia, ktoré máte Facebook bol prihlásený vrátane všetkých aktuálne aktívnych.

Budete tiež môcť vidieť čas a dátum, kedy došlo k prihláseniu, aký typ zariadenia sa používa a jeho polohu.

Ak kliknete na tri zvislé bodky na pravej strane každej uvedenej relácie, budete sa môcť odhlásiť alebo nahlásiť, že nie ste vy.

Budete tiež mať možnosť „Odhlásiť sa zo všetkých relácií“.

Ako vidíte svoje zariadenia Facebook je prihlásený prostredníctvom smartfónu

Tento proces je veľmi podobný, ak chcete skontrolovať, kde sa nachádza Facebook je prihlásený prostredníctvom aplikácie vo svojom telefóne alebo tablete.

V aplikácii budete musieť kliknúť na tri vodorovné čiary v pravom dolnom rohu.

Potom posuňte zobrazenie nadol, kým sa nezobrazí „Nastavenia“, a kliknite naň.

Keď ste v „Nastaveniach“, prejdite nadol na „Zabezpečenie“ a kliknite na „Zabezpečenie a prihlásenie“.

Potom sa vám zobrazí sekcia „Kde ste prihlásení“ a kliknutím na položku „Zobraziť všetko“ zobrazíte všetky zariadenia.

Rovnako ako pri metóde pre stolné počítače, budete môcť vidieť čas a dátum prihlásenia, typ používaného zariadenia a jeho polohu.

Ak kliknete na tri zvislé bodky na pravej strane každej uvedenej relácie, budete sa môcť odhlásiť alebo nahlásiť, že nie ste vy.

Budete tiež mať možnosť „Odhlásiť sa zo všetkých relácií“.

Facebook Generálny riaditeľ Mark Zuckerberg hovorí, že gigant sociálnych médií sa zdráha zakázať politické reklamy, pretože „ľudia by mali byť schopní posúdiť sami“

V ďalších novinkách, Facebook bude teraz platiť užívateľom za hlasové nahrávky v snahe zlepšiť technológiu AI firmy.

Chronológia sa vám môže vracať Instagram feed ako odborník na aplikáciu zistil testovanú funkciu „Najnovšie príspevky“.

A tu je šesť nastavení TikTok, ktoré musíte hneď zmeniť, aby boli vaše deti chránené.

Mali ste niekedy problémy so svojim Facebook súkromie? Dajte nám vedieť v komentároch …

Platíme za vaše príbehy! Máte príbeh pre Naším cieľom je byť vaším tím techniky a vedy? Pošlite nám e-mail na adresu