Ako zistím, či je niekto prihlásený do vášho účtu Google a špehuje vás

AK ste sa niekedy obávali, že ste sa neodhlásili zo svojho účtu Google na zariadení niekoho iného, ​​potrebujete nasledujúcu radu.

Google má technológiu, ktorá sleduje, kde je váš účet prihlásený, a môže vám pomôcť odhlásiť sa alebo chrániť váš účet pred ľuďmi, ktorí sa do neho pokúšajú nabúrať.

V niekoľkých jednoduchých krokoch môžete skontrolovať miesta, kde je aktuálne prihlásený váš účet Google.

Môžete tiež vidieť, odkiaľ bol nedávno odhlásený za posledných 28 dní.

Google vám ponúka možnosť odhlásiť sa zo zariadení, ktoré už nepoužívate, alebo vám pomôže zabezpečiť váš účet, ak uvidíte neznáme zariadenie.

Ak chcete vykonať čokoľvek z vyššie uvedeného, ​​postupujte podľa jednoduchých krokov uvedených nižšie.

Ako skontrolovať, kde je prihlásený váš účet Google

Najprv prejdite na svoj účet Google a kliknite na svoj profilový obrázok.

Mala by sa vám zobraziť možnosť s názvom „Spravovať účet Google“.

Keď na toto kliknete, musíte kliknúť na „Zabezpečenie“.

V sekcii „Zabezpečenie“ prejdite na časť „Vaše zariadenia“ a kliknite na „Spravovať zariadenia“.

Tu uvidíte, kde ste aktuálne prihlásení, a čas, dátum a miesto, kde sa používa váš účet.

Ako skontrolovať, kde ste sa nedávno odhlásili

Kým nekliknete na položku „Spravovať zariadenia“, budete musieť vykonať presne tie isté kroky ako vyššie.

Akonáhle sa dostanete do tejto fázy, budete musieť prejsť nadol tam, kde je uvedené „Kde ste sa odhlásili“.

Zobrazia sa vám iba zariadenia, z ktorých sa váš účet Google odhlásil za posledných 28 dní.

Odhláste svoj účet Google zo zariadenia, ktoré už nepoužívate

Opäť budete musieť postupovať podľa vyššie uvedených krokov až do fázy „Spravovať zariadenia“.

Potom, čo ste videli, z ktorého zariadenia sa chcete odhlásiť, ho jednoducho vyberte a kliknite na „Odhlásiť sa“.

Zabezpečte svoj účet Google pred neznámym zariadením

Ako pri vyššie uvedených krokoch, budete sa musieť dostať do sekcie „Spravovať zariadenia“ a potom kliknúť na „Nerozpoznávať zariadenie“.

Potom budete mať možnosť zmeniť si heslo.

Ak to urobíte, budete odhlásení zo všetkých zariadení okrem toho, ktoré ste použili na vytvorenie nového hesla.

V ďalších správach sa dozviete, ako zistiť, či je niekto prihlásený do vášho účtu Facebook.

Chronológia sa vám môže vracať Instagram feed ako odborník na aplikáciu zistil testovanú funkciu „Najnovšie príspevky“.

A tu je šesť nastavení TikTok, ktoré musíte hneď zmeniť, aby boli vaše deti chránené.

Mali ste vo svojom účte Google nejaké problémy s ochranou súkromia? Dajte nám vedieť v komentároch …

Platíme za vaše príbehy! Máte príbeh pre Naším cieľom je byť vaším tím techniky a vedy? Pošlite nám e-mail na adresu