Ako vypn├║┼ą automatick├║ synchroniz├íciu fotografi├ş a z├ílohovanie v syst├ęme Android

Ak ste do telef├│nu nikdy nena─Ź├ştali slu┼żby Google Plus, Fotky Google alebo Disk Google, mo┼żno nebudete vedie┼ą o synchroniz├ícii fotografi├ş, ktor├í prebieha na pozad├ş. Ak je t├íto mo┼żnos┼ą povolen├í, obr├ízky, ktor├ę urob├şte alebo ulo┼ż├şte, sa bud├║ automaticky z├ílohova┼ą. Aj ke─Ć je to vhodn├ę, ak potrebujete niekedy obnovi┼ą obr├ízky, je to tak m├┤c┼ą vystavi┼ą ich riziku.

Súvisiace: Zálohovanie Android

V najnov┼í├şch zariadeniach je jedin├í automatick├í synchroniz├ícia fotografi├ş, s ktorou si mus├şte robi┼ą starosti, ulo┼żen├í vo va┼íej aplik├ícii Fotky Google. Aj ke─Ć si nepam├Ąt├íte s┼ąahovanie Fotiek Google, je pravdepodobn├ę, ┼że ho m├íte niekde v z├ísuvke aplik├ície. Bez oh─żadu na to, ─Źi m├íte alebo nem├íte t├║to funkciu predvolene povolen├║, je d├┤le┼żit├ę vedie┼ą, kde ju udr┼ża┼ą pod kontrolou.

Ako vypn├║┼ą automatick├║ synchroniz├íciu a z├ílohovanie Fotiek Google

Aj ke─Ć samotn├Ż Google Plus mal t├║to funkciu, nie je oddelen├Ż od aplik├ície Fotky Google. Ak funkciu z├ílohovania nepou┼żijete, v z├ísade zmen├ş aplik├íciu na in├║ gal├ęriu toho, ─Źo zaznamen├ívate fotoapar├ítom.

google-photo-sync

1. Otvorte aplikáciu

Vst├║pte do z├ísuvky svojej aplik├ície a ┼ąahajte prstom, k├Żm nen├íjdete Fotky, alebo ju na─Ź├ştajte do svojich ned├ívnych aplik├íci├ş, ak ste tam ned├ívno boli.

synchroniz├ícia z├ísuviek a fotografi├ş

Tu je krok za krokom, ako ho deaktivova┼ą.

2. Otvorte svoje nastavenia

Ke─Ć je aplik├ícia otvoren├í, klepnut├şm na hamburger alebo horizont├ílne menu otvorte z ─żavej strany nov├║ tabu─żku mo┼żnost├ş.

ponuka-foto-synchronizácia

Odtia─ż cho─Ćte ├║plne nadol do svojich nastaven├ş.

3. Zálohovanie a synchronizácia

V pravom hornom rohu obrazovky v ponuke Nastavenia slu┼żby Fotky Google je mo┼żnos┼ą Z├ílohovanie a synchroniz├ícia.

z├íloha-synchroniz├ícia fotografi├ş

Sk├║ste to a potom m├┤┼żete zapn├║┼ą a vypn├║┼ą toto nastavenie, aby sa zabr├ínilo automatick├ęmu z├ílohovaniu va┼íich fotografi├ş.

Ako vypn├║┼ą automatick├║ synchroniz├íciu a z├ílohovanie Google Plus

Vo v├Ą─Ź┼íine pr├şpadov bola mo┼żnos┼ą, ktor├í b├Żvala s├║─Źas┼ąou slu┼żby Google Plus pre fotografie, vlo┼żen├í do slu┼żby Fotky Google, ale pokia─ż pou┼ż├şvate star┼íiu verziu, st├íle m├íte ┼í┼ąastie. Proces deaktiv├ície automatickej synchroniz├ície fotografi├ş v slu┼żbe Google Plus je rovnak├Ż ako vo Fotk├ích Google.

plus synchroniz├ícia fotografi├ş

V nov┼íej verzii Google Plus m├┤┼żete dokonca vidie┼ą, ako v├ís to presmeruje do Fotiek Google. Ak pou┼ż├şvate star┼íiu verziu, postupujte rovnako ako v pr├şpade Fotiek Google pre Google Plus.

Ako vypn├║┼ą automatick├║ synchroniz├íciu a z├ílohovanie Disku Google

Aj ke─Ć Disk Google nesynchronizuje va┼íe fotografie automaticky, m├í nastavenie, ktor├ę vklad├í s├║bory z Fotiek Google na vami vybrat├Ż Disk Google. K tejto mo┼żnosti m├íte pr├şstup rovnako ako k in├Żm nastaveniam Z├ílohovania a synchroniz├ície vo va┼íej aplik├ícii Disk Google.

synchroniz├ícia fotografi├ş a diskov

Predvolene by to malo by┼ą vypnut├ę, ale ak nie, teraz m├íte ┼íancu t├║to funkciu deaktivova┼ą.

Záver

Existuje nieko─żko d├┤vodov, pre─Źo by ste chceli zastavi┼ą odosielanie svojich fotografi├ş inde, pri─Źom jedn├Żm z najv├Ą─Ź┼í├şch d├┤vodov je bezpe─Źnos┼ą. Ke─Ć s├║ v┼íetky tieto synchroniza─Źn├ę funkcie vypnut├ę, va┼íe fotografie sa bud├║ zobrazova┼ą iba tam, kde ich chcete.

Ak sa chcete uisti┼ą, ┼że s├║ e┼íte bezpe─Źnej┼íie, vysk├║┼íajte nieko─żko skvel├Żch aplik├íci├ş, ktor├ę udr┼żia va┼íe fotografie v bezpe─Ź├ş a skryj├║ ich.

Ak potrebujete ─Ćal┼íiu pomoc s deaktiv├íciou funkci├ş s├║visiacich s fotografiami, polo┼żte ni┼ż┼íie uveden├ę ot├ízky.

Odpor├║─Źan├Ż kredit obr├ízku