Ako vypn├║┼ą automatick├ę z├ílohovanie v slu┼żbe Google Plus

Bez oh─żadu na to, ako ve─żmi to ignorujete, bez oh─żadu na to, ako sa s┼ąa┼żujete a bez oh─żadu na to, ko─żkokr├ít poviete, aby to zmizlo, Google Plus je tu. T├íto pr├şru─Źka v├ím povie, ako m├┤┼żete vypn├║┼ą automatick├ę z├ílohovanie v slu┼żbe Google Plus. Google Plus mi a┼ż tak nevad├ş; je to celkom pou┼żite─żn├í soci├ílna sie┼ą. V skuto─Źnosti ho pou┼ż├şvam na v┼íetky svoje profesion├ílne potreby. Je to kv├┤li tomu, ┼że nechcem, aby moji kolegovia videli m├┤j vyvr├íten├Ż nos Facebook.

Google je celkom mil├Ż ─Źlovek, v┼íak? Mysl├şm t├Żm, ┼że n├ím pomohol s dom├ícimi ├║lohami a dokonca pracuje. Ale aj niektor├ş mil├ş chlapci maj├║ nieko─żko otravn├Żch nedostatkov. Na┼í┼ąastie je Google rozh─żaden├Ż chlap a naozaj sa neob┼ąa┼żuje, ak zmen├şme niektor├ę z jeho osobnostn├Żch vlastnost├ş. To sa mi na Googli p├í─Źi, zatia─ż ─Źo in├Żm sa to p├í─Źi Apple s├║ uzavret├ę a obmedzuj├║ce; Google je zadarmo a pr├íca s n├şm je jednoduch├í. Niekedy v┼íak m├┤┼że by┼ą Google pr├şli┼í u┼żito─Źn├Ż. Mo┼żnos┼ą automatick├ęho z├ílohovania syst├ęmu Android v slu┼żbe Google Plus je v├ştanou vecou, ÔÇőÔÇőak nepou┼ż├şvate in├║ aplik├íciu cloudov├ęho ├║lo┼żiska. Ale rovnako ako ja, ak u┼ż pou┼ż├şvate Dropbox alebo in├║ slu┼żbu ukladania ├║dajov, m├┤┼że by┼ą automatick├ę z├ílohovanie v slu┼żbe Google Plus probl├ęmom.

Chcem ulo┼żi┼ą svoje obr├ízky a vide├í, ale nechcem ich ulo┼żi┼ą na dve miesta. Vzh─żadom na obavy s├║visiace s ochranou osobn├Żch ├║dajov je o nie─Źo lep┼íie vypn├║┼ą automatick├ę z├ílohovanie v slu┼żbe Google Plus. Ak si k├║pite nov├ę zariadenie Android, je pravdepodobn├ę, ┼że v ┼łom bude predin┼ítalovan├í aplik├ícia Google+. Automatick├ę z├ílohovanie Google+ sa za─Źne l├íma┼ą, akon├íhle sa prihl├ísite a spust├şte aplik├íciu prv├Żkr├ít. Tento mal├Ż sprievodca v├ís prevedie jednoduch├Żm procesom vypnutia automatick├ęho z├ílohovania v slu┼żbe Google Plus.

Kroky na vypnutie automatick├ęho z├ílohovania

Krok 1: Vyh─żadajte aplik├íciu

Najprv mus├şte zisti┼ą, kde sa nach├ídza aplik├ícia Google Plus. Obvykle pou┼ż├şvam funkciu vyh─żad├ívania a r├Żchlo vyh─żad├ím aplik├íciu. Tu je sn├şmka obrazovky ikony aplik├ície; toto v┼íak nie je predvolen├ę. Som si v┼íak ist├Ż, ┼że ten v├í┼í bude vyzera┼ą zhruba rovnako.

1

Ke─Ć sa nach├ídzate, jednoducho klepnut├şm na ikonu spust├şte aplik├íciu Google Plus.

Krok 2: Vyhnite sa, ak m├┤┼żete

Ak aplik├íciu sp├║┼í┼ąate prv├Żkr├ít. Zobraz├ş sa ot├ízka, ─Źi chcete z├ílohova┼ą fotografie a vide├í alebo nie.

V┼íetko, ─Źo mus├şte urobi┼ą, je jednoducho poveda┼ą nie, ─Ćakujem a zatvori┼ą aplik├íciu. Budete hotov├ş v priebehu nieko─żk├Żch sek├║nd.

Krok 3: Skontrolova┼ą to

─îo ke─Ć nevid├şte uv├ştaciu obrazovku a m├íte pocit, ┼że je automatick├ę z├ílohovanie Google Plus st├íle zapnut├ę? Na karte fotografi├ş si m├┤┼żete overi┼ą, ─Źi s├║ niektor├ę z najnov┼í├şch fotografi├ş, ktor├ę ste urobili, vidite─żn├ę alebo nie.

Sn├şmka obrazovky_2015-03-28-03-20-20

Majte na pam├Ąti, ┼że na karte ÔÇ×V┼íetkyÔÇť sa zobrazia v┼íetky fotografie vr├ítane fotografi├ş ulo┼żen├Żch v samotnom zariaden├ş. Mysl├şm si, ┼że Google Plus by malo jeho podnikanie vadi┼ą a tieto fotky v├┤bec neukazova┼ą. Raz som odstr├ínil p├ír fotografi├ş v domnen├ş, ┼że boli nahran├ę do cloudu.

Sn├şmka obrazovky_2015-03-28-03-20-37

Skontrolujte najd├┤le┼żitej┼íie body a budete vedie┼ą, ─Źi aplik├ícia z├ílohuje fotografie a vide├í alebo nie.

Sn├şmka obrazovky_2015-03-28-03-20-53

Krok 4: Teraz to zabite

Ak s├║ teraz k dispoz├şcii najnov┼íie fotografie, existuje vysok├í pravdepodobnos┼ą, ┼że aplik├ícia z├ílohuje ├║daje. Teraz sta─Ź├ş klikn├║┼ą na tri bodky umiestnen├ę v pravom hornom rohu aplik├ície.

Vyberte nastavenia z rozba─żovacej ponuky.

Sn├şmka obrazovky_2015-03-28-03-21-39

Hne─Ć vpredu sa v├ím zobrazia mo┼żnosti automatick├ęho z├ílohovania. To znamen├í, ┼że Google vie, ┼że ─żudia bud├║ chcie┼ą t├║to mo┼żnos┼ą vypn├║┼ą. Google je v z├íklade dobr├Ż ─Źlovek.

Sn├şmka obrazovky_2015-03-28-03-21-43

Jednoducho klepnite na modr├ę posuvn├ę tla─Źidlo v pravom hornom rohu obrazovky a automatick├ę z├ílohovanie v slu┼żbe Google Plus sa vypne.

Sn├şmka obrazovky_2015-03-28-03-21-48

Aplik├ícia v├ím pripomenie, ┼że ke─Ć t├║to mo┼żnos┼ą znova zapnete, bud├║ nahran├ę v┼íetky fotografie v zariaden├ş.

Sn├şmka obrazovky_2015-03-28-03-21-55

Záver:

D├║fam, ┼że v├ím tento ┼íikovn├Ż mal├Ż n├ívod, ako vypn├║┼ą automatick├ę z├ílohovanie v slu┼żbe Google Plus, pom├┤┼że pri vyp├şnan├ş mo┼żnosti nechcen├ęho z├ílohovania. Niekedy nechceme svoje osobn├ę obr├ízky nahr├íva┼ą na internet v├┤bec a niekedy sa nem├┤┼żeme nam├íha┼ą s ich odoslan├şm dvakr├ít. Bez oh─żadu na to, ak├║ siln├║ obranu m├í spolo─Źnos┼ą Google, je v┼żdy lep┼íie uchov├íva┼ą osobn├ę ├║daje v bezpe─Ź├ş. Ak m├íte ak├ęko─żvek ot├ízky alebo ste narazili na probl├ęm, pokojne sa p├Żtajte a ja v├ím odpoviem v─Źas.