Ako rýchlo odstrániť staré Facebook príspevky, ktoré by vás mohli zahanbiť

AK sa hanbíš za niektorých svojich starých Facebook príspevky, potom môže byť načase ich odstrániť.

Našťastie môže byť tento proces rýchly a jednoduchý, postupujte podľa nižšie uvedených krokov.

Ako odstrániť a Facebook príspevok

Prejdite na svojom smartfóne, tablete alebo počítači do svojho profilu a kliknite na ikonu elipsy – tri vodorovné bodky v pravom dolnom rohu profilového obrázku.

Dostanete sa do ponuky, kde budete musieť kliknúť na „Denník aktivít“.

Potom môžete pomocou filtrov v hornej časti vybrať, ktoré príspevky sa vám majú zobrazovať a z ktorého roku.

Prejdite a ak vidíte niečo, čo chcete odstrániť, kliknite na elipsu vedľa neho a zobrazí sa vám možnosť odstrániť alebo upraviť.

Ako skryť a Facebook príspevok z vašej časovej osi

Ak nechcete úplne odstrániť príspevok, ale nechcete, aby ho videli iní ľudia, môžete ho skryť.

Prejdite na príspevok, ktorý chcete skryť, kliknite na tri bodky a vyberte možnosť „Skryť z časovej osi“.

Príspevok môžete tiež skryť pred vybranými ľuďmi kliknutím na položku „Upraviť publikum“ na počítači alebo „Upraviť súkromie“ v aplikácii pre telefón.

Archivovať alebo odstrániť Facebook hromadne

Môžete tiež hromadne odstrániť alebo archivovať.

Postupujte podľa vyššie uvedených krokov, aby ste sa vo svojom smartfóne dostali do „Denníka aktivít“.

Potom kliknite na „Spravovať aktivitu“ a „Vaše príspevky“.

Každý váš príspevok by vám mal dať možnosť „Archivovať“ alebo „Kôš“.

Ak to chcete urobiť na počítači, možno budete chcieť použiť rozšírenie prehliadača, ako napríklad Social Book Post Manager pre Chrome.

Na tieto by ste si však mali dať pozor, pretože môžu okamžite odstrániť mnoho vašich príspevkov.

Obmedzte svoje staré Facebook príspevky

Ak chcete skryť veľa príspevkov a chcete obmedziť svoju časovú os, potom je tento krok pre vás.

Na počítači prejdite na „Nastavenia“, „Ochrana osobných údajov“ a potom „Obmedziť minulé príspevky“.

Kliknutím na toto tlačidlo budete upozornení, že všetky vaše verejné príspevky budú prevedené na súkromné.

Ak vám to vyhovuje, znova kliknite na tlačidlo a všetky verejné príspevky budú teraz len pre vašich priateľov.

To môže byť užitočné, ak nechcete, aby budúci zamestnávatelia videli niektoré z vašich starých fotografií alebo komentárov.

V aplikácii pre smartfóny prejdite na položku „Nastavenia a ochrana osobných údajov> Skratky ochrany osobných údajov“.

V časti Ochrana osobných údajov je možnosť „Skontrolovať niekoľko dôležitých nastavení ochrany osobných údajov“.

Tu môžete kliknúť na „Kto môže vidieť, čo zdieľate“ a zobrazí sa vám niekoľko obmedzujúcich možností.

Mark Zuckerberg sľubuje zásah proti nenávistným prejavom ako Facebook akcie klesajú o 56 miliárd USD

V ďalších správach a Windows Aktualizácia 10 buguje používateľov falošnými bezpečnostnými upozorneniami o aplikáciách, ktoré neexistujú.

TikTok bol obvinený zo „špionáže“ Apple používateľov spolu s mnohými ďalšími obľúbenými aplikáciami.

A podvodníci používajú službu Google Alerts na odosielanie odkazov na škodlivý softvér.

Máte akýkoľvek Facebook tipy? Dajte nám vedieť v komentároch …

Platíme za vaše príbehy! Máte príbeh pre Naším cieľom je byť vaším tím techniky a vedy? Pošlite nám e-mail na adresu