Ako deaktivova┼ą ├║─Źet v soci├ílnej sieti

Ak si chcete odd├Żchnu┼ą a na chv├ş─żu zmizn├║┼ą, m├┤┼żete Do─Źasne vypnite svoju soci├ílnu sie┼ą. Deaktiv├ícia v├í┼ího ├║─Źtu neodstr├íni v├í┼í profil a m├┤┼żete sa kedyko─żvek vr├íti┼ą, pri─Źom svojich priate─żov a sledovate─żov ponech├íte obvykl├Żm sp├┤sobom. Tu sme vysvet─żuje, ako zak├íza┼ą Instagram, Facebooky Twitter bill.

Ak deaktivujete svoj ├║─Źet, bude pre ostatn├Żch pou┼ż├şvate─żov ├║plne nevidite─żn├Ż. Nikto nebude m├┤c┼ą vyh─żad├íva┼ą prez├Żvky ani pr├şspevky, ktor├ę ste vytvorili. Aj ke─Ć to m├┤┼że by┼ą zrejm├ę, odin┼ítalovan├şm aplik├íci├ş z telef├│nu sa v├í┼í profil neodstr├íni. Jedin├ę, ─Źo mus├şte urobi┼ą, je postupova┼ą v s├ęrii krokov v ka┼żdom z va┼íich ├║─Źtov, aby ste ich do─Źasne alebo natrvalo zak├ízali.

Deaktivácia Twitter zmenka

A┼ż doned├ívna ste to mohli do─Źasne zak├íza┼ą Twitter ├Ü─Źet z webovej str├ínky a nie zo smartf├│nu, teraz to v┼íak m├┤┼żete urobi┼ą z klienta alebo prehliada─Źa Android.

Prejdite na webov├║ str├ínku twitter.com, prihl├íste sa pomocou svojho pou┼ż├şvate─żsk├ęho mena a hesla a z├şskajte pr├şstup k svojmu profilu. Akon├íhle ste tam, kliknite Plus v ponuke v─żavo a prejdite na Konfigur├ícia a ochrana osobn├Żch ├║dajov. Tu n├íjdete mo┼żnosti Bill. Posu┼łte zobrazenie nadol na spodn├║ ─Źas┼ą obrazovky, kde ho n├íjdete Zak├íza┼ą m├┤j ├║─Źet. Jedin├ę, ─Źo mus├şte urobi┼ą, je klikn├║┼ą na toto tla─Źidlo a do─Źasne deaktivova┼ą v├í┼í ├║─Źet a zadan├şm hesla potvrdi┼ą.

V zmysle Twitter Aplik├ícia pre Android, postup je rovnak├Ż. Otvorte aplik├íciu a uistite sa, ┼że ste sa ├║spe┼íne prihl├ísili do ├║─Źtu. Akon├íhle tam, cho─Ćte na Nastavenia> Nastavenia a ochrana osobn├Żch ├║dajov> ├Ü─Źet. Posu┼łte zobrazenie do dolnej ─Źasti obrazovky a klepnite na posledn├║ mo┼żnos┼ą Deaktivova┼ą v├í┼í ├║─Źet, Zadajte svoje heslo a potvr─Ćte. Va┼ía rel├ícia bude automaticky ukon─Źen├í a v├í┼í ├║─Źet bude deaktivovan├Ż.

Je d├┤le┼żit├ę si uvedomi┼ą, ┼że svoj ├║─Źet m├┤┼żete deaktivova┼ą iba na 30 dn├ş. Po─Źas toho ─Źasu Twitter bude uchov├íva┼ą va┼íe ├║daje a Va┼íe pr├şspevky, sledovatelia a fotografie sa neodstr├ínia. Po uplynut├ş tejto doby v┼íak v┼íetko bude odstr├ínen├ę a nebudete ho m├┤c┼ą obnovi┼ą.

Deaktiv├ícia ├║─Źtov v soci├ílnych sie┼ąach - Twitter

znova aktivova┼ą Twitter ├║─Źet, sta─Ź├ş vstupova┼ą ako obvykle na soci├ílnych sie┼ąach, Rel├íciu m├┤┼żete za─Źa┼ą zo smartf├│nu prostredn├şctvom aplik├ície, z webov├Żch str├ínok alebo z ak├ęhoko─żvek in├ęho zariadenia. Mus├şte iba zada┼ą svoje pou┼ż├şvate─żsk├ę meno a heslo a v┼íetko sa vr├íti k norm├ílu.

Mo┼żno, ke─Ć znova aktivujete Twitter ├Ü─Źet deaktivujete nieko─żko dn├ş, aby ste neuvidili niektor├ę prvky svojho profilu, napr├şklad sledovate─żov alebo ─żud├ş, ktor├Żch sledujete. To je typick├ę pre Twitter Trv├í nieko─żko min├║t, k├Żm sa v┼íetko obnov├ş, tak┼że sa nemus├şte b├í┼ą, ┼że akon├íhle nikoho nesledujete a nikto v├ís nenasleduje. Je len ot├ízkou ─Źasu, ako sa v┼íetko vr├íti do norm├ílu.

Deaktivácia Facebook zmenka

Facebook M├íte tie┼ż mo┼żnos┼ą deaktivova┼ą svoj ├║─Źet. Po tomto nastaven├ş ich ostatn├ş pou┼ż├şvatelia neuvidia. Ke─Ć ho znova aktivujete, budete ma┼ą st├íle rovnak├Żch priate─żov ako obvykle a nemus├şte ich znova prid├íva┼ą. V├í┼í obsah sa tam bude zobrazova┼ą aj po n├ívrate, ale bude skryt├Ż, ke─Ć bude v├í┼í ├║─Źet neakt├şvny.

Facebook tie┼ż umo┼ż┼łuje do─Źasne vypnite svoj ├║─Źet zo smartf├│nu alebo prehliada─Źa, ktor├Ż chce┼í. M├┤┼żete ho znova aktivova┼ą z ─żubovo─żn├ęho zariadenia a na deaktiv├íciu nemus├ş by┼ą to ist├ę, ak├ę pou┼ż├şvate. Ak sa boj├şte natrvalo odstr├íni┼ą svoj ├║─Źet, vysvetl├şme v├ím, ako to urobi┼ą do─Źasne, aby ste sa mohli kedyko─żvek vr├íti┼ą.

Deaktivova┼ą Facebook jednoducho otvorte webov├║ str├ínku, prihl├íste sa pomocou e-mailu a hesla a cho─Ćte do svojho profilu. Z profilu otvorte ponuku vpravo hore a kliknite na polo┼żku Mo┼żnosti konfigur├ícia, Tu uvid├şte v┼íetko, ─Źo m├íte Facebook inform├ície, ako s├║ men├í pou┼ż├şvate─żov, kontaktn├ę inform├ície at─Ć. ├Źs┼ą do Inform├ície o va┼íom ├║─Źte Ak chcete zmeni┼ą svoje inform├ície alebo do─Źasne vypn├║┼ą svoj profil. Dotknite sa ho editova┼ą neust├íle Deaktivova┼ą v├í┼í ├║─Źet a potvr─Ćte svoje heslo, aby sa v├í┼í profil do─Źasne stratil.

Ak to chcete urobi┼ą od Facebook V pr├şpade syst├ęmu Android sa sta─Ź├ş prihl├ísi┼ą do svojho ├║─Źtu a klepn├║┼ą na tri riadky v pravom hornom rohu obrazovky. Tu prejdete nadol a vy idete Nastavenia a ochrana osobn├Żch ├║dajov potom cho─Ćte na konfigur├ícia a prejdite nadol na Vlastn├şctvo a kontrola ├║─Źtu,

Facebook

Otvorte to a cho─Ćte na Deaktiv├ícia a odstr├ínenie. Pri v├Żbere bu─Ćte opatrn├ş, preto┼że ho m├┤┼żete do─Źasne zak├íza┼ą alebo odstr├íni┼ą. Vyberte spr├ívnu mo┼żnos┼ą, potvr─Ćte ju a zadajte svoje heslo, aby sa v├í┼í ├║─Źet automaticky deaktivoval.

Deaktivujte ├║─Źet v slu┼żbe Facebook 2

Ak m├íte star┼íiu verziu aplik├ície, kroky, ktor├ę mus├şte vykona┼ą, sa m├┤┼żu mierne l├ş┼íi┼ą. Ak to nem├┤┼żete urobi┼ą pod─ża vy┼í┼íie uveden├Żch krokov, m├┤┼żete to urobi┼ą prihl├ísen├şm sa do ├║─Źtu Nastavenia> Zabezpe─Źenie a Enter> Deaktivova┼ą.

znova aktivova┼ą Facebook Ak chcete ├║─Źet kedyko─żvek spusti┼ą, sta─Ź├ş znova spusti┼ą rel├íciu a v├í┼í profil bude ├║plne obnoven├Ż. Znova sa zobrazia v┼íetky va┼íe pr├şspevky a fotografie a n├íjdete v┼íetk├Żch svojich priate─żov ako v┼żdy.

Deaktiv├ícia Messenger na chv├ş─żu

Ak ste zdravotne postihnut├ş Facebook, M├┤┼żete tie┼ż zak├íza┼ą Messenger Zatia─ż, Aplik├ícia spr├ív. Bude to trva┼ą iba nieko─żko sek├║nd a budete si ist├ş, ┼że s vami, ke─Ć je to zak├ízan├ę, s vami nikto nehovor├ş. Aj ke─Ć v tomto pr├şpade to mus├şte urobi┼ą pomocou aplik├ície Messenger pre smartphones,

Otvorte aplik├íciu, klepnite na profilov├Ż obr├ízok v ─żavom hornom rohu obrazovky a cho─Ćte na Z├íkon a politika> Deaktivova┼ą Messenger, Potvr─Ćte svoje heslo a klepnite na follow a Deaktivova┼ą. T├Żmto sp├┤sobom sa u┼ż nebudete zobrazova┼ą v zozname ─Źetu, ktor├Ż maj├║ va┼íi priatelia k dispoz├şcii, a a┼ż k├Żm sa nevr├ítite, s vami nebud├║ m├┤c┼ą znova hovori┼ą. Ak chcete aplik├íciu znova za─Źa┼ą pou┼ż├şva┼ą, mus├şte sa prihl├ísi┼ą pomocou svojho pou┼ż├şvate─żsk├ęho mena a hesla.

Deaktivácia Messenger

Deaktiv├ícia Instagram na chv├ş─żu

Pred vysvetlen├şm, ako ho do─Źasne vypn├║┼ą InstagramMus├şme v├ís varova┼ą: t├íto mo┼żnos┼ą nefunguje tak dobre ako predt├Żm a Z├şskanie ├║─Źtu m├┤┼że by┼ą trochu ┼ąa┼ż┼íie. Niekedy po vypnut├ş Instagram op├Ątovn├í aktiv├ícia do─Źasne zlyhala a svoj profil nem├┤┼żete znova pou┼żi┼ą, k├Żm neuplynie ur─Źit├ę obdobie, a to ani po zadan├ş pou┼ż├şvate─żsk├ęho mena a hesla.

V pr├şpade Instagram, na rozdiel od vy┼í┼íie uveden├ęho mus├şte ma┼ą pr├şstup k webov├ęmu prehliada─Źu, aby ste deaktivovali svoj profil; nem├┤┼żete to urobi┼ą z aplik├ície. Mus├şte ├şs┼ą Instagram.com, zadajte svoje pou┼ż├şvate─żsk├ę meno a heslo a otvorte svoj profil. Ke─Ć ste vo svojom profile, kliknut├şm na ikonu nastaven├ş ved─ża svojho mena otvorte nastavenia a cho─Ćte na Upravi┼ą profil, prejdite nadol na koniec a uvid├şte mo┼żnos┼ą Do─Źasne deaktivujte m├┤j ├║─Źet.

Instagram        Bio Disable

Po kliknut├ş na toto Instagram Zobraz├ş sa ot├ízka, pre─Źo chcete do─Źasne deaktivova┼ą svoj ├║─Źet a vybra┼ą si zo zoznamu mo┼żnost├ş. Vyberte a zadajte svoje heslo pre pokra─Źovanie a potvr─Ćte modr├Żm tla─Źidlom, ktor├ę hovor├ş Do─Źasne deaktivujte m├┤j ├║─Źet. Va┼íe ├║daje, fotografie, koment├íre a hodnotenia ÔÇ×P├í─Źi sa miÔÇť sa stratia, k├Żm svoj ├║─Źet znova neaktivujete.

Instagram        Bio deaktivácia 2

Rovnako ako to, ─Źo sa stalo so v┼íetk├Żmi vy┼í┼íie uveden├Żmi ├║─Źtami, M├┤┼żete reaktivova┼ą Instagram pr├şstupom do aplik├ície alebo webovej str├ínky a zadan├şm pou┼ż├şvate─żsk├ęho mena a hesla. Av┼íak, v┼íetko sa vr├íti do norm├ílu, ako sme u┼ż spom├şnali, m├┤┼żete dosta┼ą chybu a mus├şte sa ju nieko─żkokr├ít pok├║si┼ą z├şska┼ą sp├Ą┼ą. Plus Instagram Ke─Ć deaktivujete svoj ├║─Źet, pridajte tie┼ż ÔÇ×aleÔÇť: M├┤┼żete to urobi┼ą iba raz t├Ż┼żdenne tak┼że ho nem├┤┼żete deaktivova┼ą a znova aktivova┼ą, kedyko─żvek budete chcie┼ą.