Ako čítať Instagram DM BEZ videnia alebo „otvorenia“

ČÍTANIE Instagram správy bez „videnia“ sú praktické – a veľmi jednoduché.

Ukážeme vám šikovný spôsob kontroly Instagram DM bez toho, aby ste ich „otvorili“ v očiach odosielateľa.

Toto nastavenie môžete vypnúť, ale ovplyvní to všetky vaše kontakty – čo nie je ideálne.

A tiež vám to zabráni vidieť, keď si ľudia prečítajú vaše správy.

Môžete však použiť InstagramNová funkcia Obmedziť na čítanie DM od priateľa bez spustenia ikony „Videné“.

„Nebudú vidieť, keď ste online alebo si prečítate ich správy,“ Instagram vysvetľuje.

Samozrejme, budete musieť vydržať niekoľko ďalších zmien týkajúcich sa obmedzenia.

Na začiatku budú nové komentáre danej osoby k vašim príspevkom viditeľné iba pre túto osobu.

Komentár si môžete zvoliť klepnutím na Zobraziť komentár.

A ak chcete, aby si ich komentáre mohli pozrieť aj ostatní, môžete klepnúť na Schváliť.

Prípadne ho môžete jednoducho odstrániť alebo ignorovať.

Od obmedzenej osoby tiež nebudete dostávať žiadne upozornenia na budúce komentáre.

Dôvodom je, že táto funkcia je navrhnutá tak, aby bojovala proti šikanovaniu alebo obťažovaniu. Je to však tiež užitočné pre Instagram detektívi, ktorí chcú čítať správy v skrytom režime.

Ako niekoho obmedziť Instagram

Ak chcete niekoho obmedziť prostredníctvom DM, klepnite na ikonu DM a zapojte sa do rozhovoru s osobou, ktorú chcete obmedziť.

Potom klepnite na ikonu „i“ v pravom hornom rohu chatu a potom klepnite na Obmedziť> Obmedziť účet.

Tiež môžete niekoho obmedziť prostredníctvom komentára k vášmu príspevku.

Nájdite ich komentár a potiahnite prstom doľava (iPhone) alebo ho podržte (Android).

Potom klepnite na „!“ symbol a stlačte Obmedziť> Obmedziť účet.

Prípadne môžete ľudí obmedziť prostredníctvom nastavení.

Prejdite do svojho profilu a klepnite na ikonu, ktorá vyzerá ako tri skladané čiary.

Potom klepnite na Nastavenia, potom na Súkromie a potom na Obmedzené účty.

Klepnite na Pokračovať a potom vyhľadajte účet, ktorý chcete obmedziť.

Potom jednoducho klepnite na Obmedziť vedľa ich používateľského mena a nastavenie sa aktivuje.

Posledný spôsob, ako niekoho obmedziť, je urobiť to prostredníctvom jeho profilu.

Nájdite ich profil a potom vpravo hore klepnite na ikonu, ktorá vyzerá ako tri bodky (horizontálne v iPhone alebo vertikálne v Androide).

Potom jednoducho klepnite na Obmedziť> Obmedziť účet.

Stojí za zmienku, že funkcia Obmedziť bola pridaná iba do Instagram veľmi nedávno.

Ak to teda nevidíte, uistite sa, že ste aktualizovali svoje Instagram aplikáciu na najnovšiu verziu v App Store alebo Google Play Store.

Facebook je žalovaný kvôli tvrdeniam „nezákonného monopolu“ a povedal mu, aby predal Instagram a WhatsApp od americkej vlády

V ďalších novinkách, Instagram teraz vám umožňuje odosielať DM pomocou webovej stránky pre stolné počítače.

Facebook Messenger Miestnosti vám umožňujú uskutočňovať videohovory pre 50 osôb.

A WhatsApp sa chystá na veľkú aktualizáciu.

Platíme za vaše príbehy! Máte príbeh pre Naším cieľom je byť vaším tím techniky a vedy? Pošlite nám e-mail na adresu