Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Viete si predstaviť, že nový Exynos od Samsungu porazí Snapdragon…

Exynos 1080

Samsung zrejme na nových procesoroch už nejaký čas pracoval pre svoj špičkový rok 2021 A ako všetko okolo tohto výrobcu, aj oni vždy nakoniec filtrujú maličkosti na internete, vďaka ktorým uvidíme, kam sa budú zábery uberať pri ich ďalšom vydaní.

Najnovší únik hovorí o a tajomný Exynos 1080 (môže to byť číslovanie kódu), čo prináša pôsobivé výsledky v teste AnTuTu. A tento procesor dáva veľký zmysel, keďže by to mohol byť ten, ktorý Samsung navrhuje práve pre Čínu, so základňou 5 nm.

Exynos porazil Qualcomm? Môžete prejsť…

Výsledky to umiestňujú nad kráľom dnešného trhu, Qualcomm Snapdragon 865+, procesor Samsung, nový člen série Exynos 1000/2100.

Problémom je, že tento nový Samsung Exynos nedokáže poraziť najnovší procesor Qualcomm vo všetkých smeroch, ale iba pri vykresľovaní GPU, zďaleka nie ideálne a to, čo očakávame od procesora, ktorý nebude konkurovať tomuto, ale Qualcomm Snapdragon 875, ktorý bude predstavený neskôr v tomto roku.

Tento Exynos 1080 by mohol byť len redizajnom Exynosu 980

To by mohlo znamenať, že Exynos 1080 by mohol byť len Exynos 980 vylepšený novým Mali G78 namiesto G76, ktorý starý model montuje. Napriek tomu, 693600 bodov dosiahnutých v teste AnTuTu.

Napriek tomu všetkému a tomu, čo sme vám povedali, nezabudnite, že referenčné hodnoty nie sú referenčné hodnoty, ktoré by ste si mali vziať, aby ste spoznali silu svojho nového mobilu, a tu vysvetľujeme, prečo tieto syntetické testy nie sú spoľahlivé. Bude tiež potrebné zistiť, či sa spojeniu Samsungu s AMD podarí v roku 2022 priniesť procesory, ktoré porazia Qualcomm …

Nezabudnite, že spoločnosť Samsung uzavrela partnerstvo s AMD už začiatkom tohto roka, ale tiež to vieme novým platformám bude chvíľu trvať, kým sa dostanú na trh Ale kým sa tak stane, vojna mobilných procesorov môže mať nového lídra. Alebo si myslíte, že na tróne najlepšieho Androidu bude naďalej dominovať iba Qualcomm?