Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Ako vyzerať Instagram História bez toho, aby o tom vedeli – pozri Instagram Anonymné príbehy

vyhliadka Instagram Anonymné príbehy: Toto je kompletný návod, ako sa na niekoho pozerať Instagram príbeh bez toho, aby vedel tajne.

V skutočnosti,

Sú to rovnaké stratégie, ktoré môžete použiť na prezeranie a sťahovanie Instagram príbehy na zariadeniach Android a iPhone.

Takže ak chcete niekoho vidieť Instagram bez toho, aby videli, že ste to videli, budete milovať tohto sprievodcu.

Znie to dobre Začnime.

Čo je to? Instagram ¿Príbehy?

Instagram Príbehy sú veľmi populárne funkcie, kde používatelia môžu zdieľať všetky denné obdobia, napríklad fotografie a videá.

Zobrazí sa vo formáte prezentácie v hornej časti informačného kanála: všetky Instagram používatelia uvidia vaše príbehy. Po pridaní nového príbehu bude mať profilová fotografia okolo seba farebný prsteň.

Stačí sa dotknúť histórie profilového obrázka na celej obrazovke a bude sa prehrávať v chronologickom poradí od najstarších po najnovšie.

Tieto príbehy samozrejme automaticky zmiznú po 24 hodinách.

Ako vyzerať Instagram História bez toho, aby o tom vedeli

Zakaždým, keď niekoho uvidíte Instagram Príbeh cez dôstojníka Instagram V aplikácii sa automaticky zobrazí v zozname Zobrazovač príbehov a osoba to bude vedieť. Nezáleží na tom, či ide o fotografie alebo videá.

Ale čo ak chcete niekoho vidieť Instagram anonymný príbeh?

Existuje skutočne spôsob, ako vidieť, pozerať a sťahovať Instagram príbeh bez toho, aby vedeli presne o svojich Android, iPhone, Mac a PC.

Áno, čítate správne, máme na to jednoduchý trik. Stačí si prečítať tento článok až do konca a budete vedieť, pracovnú metódu vidieť niekoho Instagram história bez toho, aby o tom vedeli.

Dôrazne sa odporúča: ako vidieť niekoho starého Instagram 2020 príbehov

vyhliadka Instagram Anonymné príbehy

Najlepší spôsob, ako vidieť Instagram Príbehy anonymne sú StorySlash webové stránky. To vám umožní tajne vyzerať Instagram príbehy niekoho, koho nesledujete.

Najlepšie na tom je, že tento človek nebude vedieť, že ste videli jeho príbeh.

Takto môžete:

  • Najprv choďte na download Instagram príbehy z vášho zariadenia so systémom Android alebo iPhone.
  • Požiada vás o zadanie používateľského mena profilu IG, ktorého príbehy si chcete zobraziť.

sťahujte príbehy Instagramu

  • Stačí zadať používateľské meno pre profil a stlačiť tlačidlo Enter. Ukáže vám zoznam príbehov publikovaných za posledných 24 hodín.

sťahujte príbehy Instagramu

  • Príbehy si môžete prezerať priamo na webových stránkach a tiež vám umožňuje stiahnuť príbeh priamo do vášho zariadenia.

v podstate StorySlash je a Instagram História sťahovača nástroj, ktorý vám umožňuje prezerať a sťahovať príbehy od vašich blízkych priateľov a priateľiek.

Posledné slová:

To je všetko, vyššie uvedené kroky vám pomôžu zobraziť a stiahnuť Instagram bez toho, aby ste ich poznali Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa vyjadriť nižšie.

Prečítajte si tiež:


Table of Contents