Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Ako vidieť Bravo bez kábla

Mnohí, ktorí sa rozhodli šnúru prerušiť, sa pýtajú, ako môžu naďalej sledovať konkrétne kanály. Napríklad sa môžete tešiť na výstavy Top Chef: Posledná šanca v kuchyni alebo na rodinných karmách v Bravo.

Ale budete musieť priekopovať svoje obľúbené u vášho káblového poskytovateľa? Vôbec nie. K dispozícii je veľa riešení. Pokračujte v čítaní a naučte sa, ako vidieť Bravo bez šnúry.

Existujú nejaké bezplatné možnosti?

To nemusí znieť povzbudivo, ale nie je možné sledovať Bravo zadarmo. Nie je to jeden z kanálov, ktoré môžete anténou vysielať vzduchom.

Tento kanál však budete môcť chvíľu sledovať zadarmo. Ak ste sa rozhodli prerušiť kábel, pravdepodobne budete mať na starosti anténu alebo streamingovú službu, ktorá nahradí vášho predchádzajúceho poskytovateľa televízie. Keďže nevidíte Bravo OTA, pravdepodobne sa pozriete na to, čo ponúkajú streamingové aplikácie. Dozviete sa, že všetky streamingové aplikácie, ktoré majú aplikáciu Bravo, majú bezplatnú skúšobnú verziu.

To znamená, že Bravo môžete zadarmo sledovať niekoľko týždňov. Otestujte všetky služby a potom sa rozhodnite, kto bude vaším novým poskytovateľom televíznych služieb. Pri registrácii na skúšobné obdobie musíte vo väčšine prípadov zadať informácie o svojej kreditnej karte. Ak si však pamätáte, že chcete rezerváciu zrušiť včas, nebudeme vám účtovať žiadne poplatky. Najlepšie na tom je, že tieto streamingové služby nevyžadujú, aby ste podpísali zmluvu, takže bezplatné verzie prichádzajú bez reťazcov.

V určitom okamihu si však musíte vybrať, či chcete pokračovať v sledovaní Bravo. Prezrite si každú streamingovú službu zahŕňajúcu tento kanál aspoň v jednom z plánov.

ako vyzerať bravo bez kábla

Aké streamingové služby má Bravo?

Mnoho streamingových aplikácií má kanál Bravo. Nanešťastie Philo TV, ktorá je jednou z najdostupnejších možností na trhu, nemá tento kanál vo svojom rozsahu. Existuje však mnoho ďalších možností a určite nájdete vhodnú.

Momentálne je možné streamovať Bravo s Hulu + Live TV, Sling TV, YouTube TV, AT&T TV Now a FuboTV. Nájdete tu aj nejaký obsah Amazon Prime a aplikácia Bravo.

ako vyzerať bez kábla -

Ako sa pozerať na Bravo s Hulu + Live TV

S Hulu nemusíte robiť ťažkosti pri rozhodovaní, ktorý balík si chcete predplatiť. Po dokončení bezplatnej skúšobnej verzie môžete pokračovať iba s plánom, ktorý ponúka Hulu + Live TV. Tento plán zahŕňa Bravo do sady kanálov, takže ste pripravení začať ihneď sledovať.

Okrem služby Bravo získate viac ako 60 ďalších zábavných kanálov, takže Hulu je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí plánujú prechod z káblového na streamingové služby. Mesačné predplatné je 54,99 dolárov mesačne a môžete streamovať súčasne na dvoch zariadeniach.

Ako sa pozerať na Bravo s Sling TV

Sling TV je ďalšou pomerne lacnou možnosťou pre káble, ktoré radi sledujú Bravo. Dva základné plány, Orange a Blue, stoja každý mesiac 30 dolárov a majú viac alebo menej rovnaký počet kanálov, hoci sa ich rozsah mierne líši.

Prihláste sa na odber Blue Plan a pozerajte Bravo. Zahŕňa tiež NBC, Fox skupinu kanálov, TLC, Discovery a ďalšie populárne kanály. Sling TV je tiež veľmi kompatibilný s veľkým počtom zariadení, takže nebudete mať žiadne problémy s jeho pripojením k tomu, čo máte.

Ako sa pozerať na Bravo YouTube televízia

Je tu už len pár rokov, ale už je vírusová. áno, YouTube Televízia odôvodňuje svoju popularitu vynikajúcim výberom kanálov a vysokou kompatibilitou s mnohými zariadeniami. Cena je tiež o niečo nižšia ako iné podobné streamingové aplikácie.

Existuje iba jeden balík s balíkom YouTube TV a Bravo sú súčasťou ponuky. Získate viac ako 70 ďalších kanálov a môžete ich streamovať súčasne až na troch zariadeniach. Všetko za mesačné predplatné len 49,99 dolárov.

Ako sa pozerať na Bravo s AT&T TV teraz

Mnoho ľudí si vyberá AT&T TV Now vďaka svojim fantastickým plánom – niektorí z nich obsahujú viac ako 100 kanálov. Aplikácia vám okrem toho umožňuje prístup k miestnej sieti a káblovým kanálom.

Ak chcete sledovať svoje obľúbené relácie Bravo, nemusíte platiť za drahšie programy. Kanál Bravo je súčasťou balíka PLUS, ktorý je najlacnejší za 65 dolárov mesačne. Existuje tiež viac ako 45 ďalších kanálov, ako sú HBO, ABC, Fox News, Hallmark, NBC a ďalšie.

Ako sa pozerať na Bravo s FuboTV

FuboTV je jednou z cenovo dostupných streamingových aplikácií, ktorá vám poskytuje slušný kanál za primeranú cenu. Aj keď to bolo väčšinou venované športu, v súčasnosti pokrýva veľa rôznych kanálov. Prekvapivo však stále chýbajú kanály ESPN.

Ale ak vás zaujíma iba Bravo, nehľadajte ďalej. FuboTV ponúka tento kanál ako súčasť svojich štandardných a rodinných balíkov. Obidva kanály majú 92 kanálov, ale plán rodiny vám umožňuje streamovať na viacerých zariadeniach a poskytuje viac priestoru DVR na nahrávanie vašich obľúbených relácií.

hodinky bravo bez kábla

Ako sa pozerať na Bravo Amazon primárny

Amazon Prime nie je typická aplikácia na streamovanie, ale stále vám umožňuje vychutnať si obsah Bravo online. Prostredníctvom tohto internetového obchodu môžete zakúpiť jednotlivé epizódy alebo celé obdobia pravidiel Vanderpump, The Real Housewives v Atlante, Top Chef a ďalších populárnych prehliadok Bravo. Ceny závisia od toho, čo chcete kúpiť. Časť zvyčajne stojí asi $2, za celú sezónu vám môže byť účtovaná suma až 24 USD.

Upozorňujeme, že sekcie si môžete kúpiť aj na iTunes, Google Play a VUDU.

Ako sa pozerať na Bravo cez aplikáciu Bravo

Aplikácia Bravo je skvelou voľbou, ak chcete streamovať obsah Bravo na cestách alebo relaxovať doma. Aplikácia je k dispozícii pre mnoho zariadení, ako sú iOS a Android smartphones, Roku, Apple TV alebo Amazon Fire TV, Všetko, čo musíte urobiť, je prihlásiť sa pomocou poverenia poskytovateľa televízneho vysielania a začať streamovať. Deň po vysielaní novej epizódy na živom kanáli Bravo bude táto aplikácia k dispozícii v aplikácii.

ako sa pozerať na Bravo

Aké zariadenia môžem použiť na streamovanie Bravo?

Pretože každý deň existuje stále viac a viac rezačiek drôtov, veľa platforiem tvrdo pracuje na zlepšení ich kompatibility. Väčšina z nich je podporovaná takmer každým zariadením, ktoré dnes používame. Tu je to, čo môžete skombinovať.

Hulu + Live TV môžete sledovať na zariadeniach ako Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, najviac smartphones a tablety, zariadenia Roku a Chromecast, inteligentné televízory Samsung a herné konzoly, ako napríklad PlayStation 4, Nintendo alebo Xbox One. Môžete tiež streamovať z prehliadača, či už máte prehliadač Chrome, Safari alebo Firefox.

Sling TV je tiež podporovaný mnohými zariadeniami. Môžete sledovať Bravo na Amazon Fire TVzariadenia, Android, Apple a inteligentné televízory Samsung, iOS a Android smartphones a tablety, na zariadeniach Chromecast a Roku, prehliadačoch a niektorých modeloch Xbox. Bohužiaľ nie je k dispozícii na iných herných konzolách.

YouTube Televízor je tiež kompatibilný so všetkými zariadeniami uvedenými v predchádzajúcom odseku. Ak chcete streamovať na Nintendo alebo PlayStation 4, musíte počkať, kým bude k dispozícii aj pre tieto zariadenia. Ďalšou možnosťou je streamovanie z prehliadača, ak používate počítač.

AT&T TV Now nie je momentálne k dispozícii pre herné konzoly. Bravo však môžete stále vysielať na cestách s mobilným zariadením, či už ide o Android alebo iOS. Môžete tiež použiť Roku, Chromecast, Apple televízia, Amazon Fire TV, Android TV alebo konkrétne inteligentné televízory na pozeranie Bravo. Je tiež možné streamovať z prehliadača.

FuboTV tiež nie je podporovaný Xboxom, Nintendom alebo PS4, ale stále ho môžete používať s mnohými ďalšími zariadeniami. Ak ho máte Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, Roku, Chromecast, Samsung Smart TV, alebo ak chcete streamovať, keď ste na cestách, na mobilných zariadeniach, ste pripravení.

Skvelý Bravo pre streamovanie aplikácií

Ako vidíte, máte veľa možností, ak chcete pokračovať v sledovaní Bravo aj po odpojení kábla. Siahajú od cenovo dostupných až po trochu drahé, ale za to, čo si vyberiete, získate veľkú hodnotu za peniaze, ktoré zaplatíte.

Nenechajte si ujsť žiadne z vašich obľúbených relácií v Bravo a vyberte si nového poskytovateľa televíznych služieb dnes. Čo to bude? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie.