Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Patenty spoločnosti Samsung Nové Galaxy Skladací telefón so Z Fold Dizajn

Novšia Samsung Galaxy skladací patent na telefón sa objavil online, šport Z Fold Dizajn, To znamená, že získame väčšiu flexibilnú obrazovku, ktorú je možné zložiť do niekoľkých častí.

Jedna časť sa ohýbala dopredu, zatiaľ čo druhá sa stiahla. Pripomína mi to trojitý skladací telefón Xiaomi zo začiatku tohto roka, s výnimkou skutočnosti, že zariadenie hovorí, že je zložené na boku. Tento má prekrývajúce sa záhyby. Už predtým bol navrhnutý dvojitý hovor, takže sme neboli príliš prekvapení.

Koncept napodobňuje napríklad peňaženku a dostal názov „Z Fold„Patent bol schválený koncom mája a zahŕňa 23 náčrtov. Toto multifunkčné zariadenie má veľký flexibilný displej s veľmi úzkym rámom. V závislosti od spôsobu skladania to môže byť veľký tablet, menší tablet alebo telefón.

Patenty spoločnosti Samsung Nové Galaxy Skladací telefón so Z Fold Dizajn 3

Nie sú tu žiadne stehy a toto zariadenie je v skutočnosti tenšie, ako sa očakávalo. Na smartfóne nemáme žiadne viditeľné tlačidlá ani konektory a všetko je príliš dobré na to, aby to bola pravda. Hovorím, že sme o niekoľko rokov viac, ako je to skutočné, pretože to znie príliš optimisticky a krehko.

Patenty sú jedna vec, ale skutočné zariadenia vyrábané vo veľkom meradle sú úplne odlišné loptové hry. Z Fold Je to dobrý nápad, ktorý je ťažké precvičiť. Vidím tiež tendenciu používať veľkú obrazovku tu, v režime otvoreného tabletu.

Patenty spoločnosti Samsung Nové Galaxy Skladací telefón so Z Fold Dizajn 4

Patenty spoločnosti Samsung Nové Galaxy Skladací telefón so Z Fold Dizajn 5