Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

Váhy sa chcú stať prvou klávesnicou iPad Pro na svete s trackpadom

Jedným zo spôsobov Apple Pokúsil sa umiestniť iPad Pro ako zariadenie na zvýšenie produktivity zavedením inteligentnej klávesnice, čím sa tablet v podstate zmenil na pseudo laptop. Apple potom vylepšia svoju hru oznámením, že s iPadOS 13 prinesú podporu myši.

Je to zvýšená dostupnosť, ale dobrou správou je, že niektorí výrobcovia príslušenstva to plánujú používať. Zoberme si napríklad príslušenstvo pre klávesnicu Libra pre iPad Pro.Výrobcovia, ktorí boli uvedení na trh v Kickstartere, sa môžu pochváliť tým, že toto bude prvá klávesnica iPad na svete, ktorá príde s predvoleným trackpadom.

To znamená, že ak chcete svoj iPad zmeniť na prenosný počítač, predvolený trackpad znamená, že by ste mali byť schopní urobiť to správne bez potreby externej myši. Aj keď nemôžeme hovoriť o všeobecnom pocite klávesnice Váhy, predvolený trackpad určite osloví tých, ktorí to potrebujú.

Samotné tlačidlá budú zobrazovať podsvietenie a budú tiež vybavené magnetickým krytom na zadnej strane tabletu, čím súčasne chránia zadnú aj prednú časť prenosného počítača. Podľa výrobcu tvrdia, že vydrží až 200 dní so vstavanou batériou. 4.000 mAh a vďaka portu USB-C môžete v prípade núdze nabíjať aj svoj iPhone alebo iPad. Ak chcete projekt podporiť, potom otvorte stránku Kickstarter, kde nájdete viac podrobností,

Publikované v Prečítajte si viac o … a.