4 Perbaikan Terbaik odpojil Masalah Mel Aplikasi Hilang pada pre iPhone a iPad

Aplik├ícia Mail pre iPad pre iPad a pre d├í┼żdniky pred hubami mlad├Żch jangov. Tetapi ia tetap menawarkan pengalaman e-mel yang kukuh dan tidak membingungkan untuk diambil dan digunakan. Namun, bagaimana jika anda tidak mencari Aplik├ícia Mail for tempat pertama?

Aplikácia Mel Hilang Iphone Ipad Perbaiki Alt yang Ditampilkan

Sekiranya aplikasi Mail hilang pada iPhone na iPad iPad, itu tidak menghairankan. Terdapat sebilangan sebab mengapa perkara itu berlaku. Mungkin duch menyahpasang aplikasinya sebentar tadi. Waktu Skrin menghalangnya tidak muncul. Atau ia tersembunyi dandam pandangan yang jelas di antara icon lain.

Ikuti langkah penyelesaian masalah di bawah ini, and and akan mengembalikan aplikasi Mail dalam masa yang singkat.

3, Cari Aplikasi Mel

Aplik├ícia Mail mungkin tersembunyi dandam pandangan yang jelas, ikona aplik├ície ant├ęny. Itu berlaku sekiranya anda memasang banyak aplikasi. Atau jika anda mempunyai kertas dinding berwarna-warni sehingga sukar untilk melihat icon terentu. Lebih buruk lagi, anda mungkin meletakkannya – atau menyeretnya secara tidak sengaja – do prie─Źinka sv├Ątyne Utama. Itu akan menjadikannya lebih sukar untuk dicari.

Sekiranya anda tidak mahu meluangkan masa untuk mencarinya, gunakan houby Carian yang terdapat di dalam iPhone atau iPad untuk mencarinya dengan cepat.

Mulakan dengan mel ke ke bawah Laman utama. Odosla┼ą spr├ívu od Carian dan applicasi Posla┼ą spr├ívu muncul dalam hasil carian.

Aplikácia Mel Tiada Pembaikan Iphone Iphone 8

Sekiranya aplikasi Mail chunc dalam hasil carian, ikuti langkah-langkah di bawah ini untuk membuatnya muncul.

Langkah 1: Mulakan dengan mengunjungi aplikasi Tetapan iPhone / iPad. Sv├Ąty┼ła Tatal ke bawah, ketuk Mail, potom kemudian ketuk Siri & Search.

Aplikácia Mel Tiada Pembaikan Iphone Iphone 9Aplikasi Mel Tidak Ada Iphone Iphone Fix 10

Langkah 2: Hidupkan suis di sebelah Tunjukkan dalam Carian.

Aplikácia Mel Tidak Ada Iphone Iphone Fix 11

Sv├Ąty┼ła Kembali ke Utama. Cari aplikasi Mail, potom ia akan muncul dalam hasilnya.

4, Tetapkan semula Tata Letak Skrin Utama

Tidak seronok menggunakan Search untuk mengakses aplikasi Mail sepanjang masa. Tetapi jika spirit juga tidak menyukai idea untuk melintasi beberapa casket Utama atau folds untuk mencarinya, spirit sentiasa boleh menetapkan semula susun atur casket Utama iPhone a iPad spirit. Melakukannya akan meletakkan s aplikáciou lokalizovanej lamyi mereka.

Walau bagaimanapun, sv├Ąty┼ła tetapan semula Utama juga menyebabkan semua folds hilang. Oulu, ikuti langkah-langkah berikut sekiranya benar-benar diperlukan.

Langkah 1: Aplikujte aplikáciu Tetapan iPhone / iPad, ketuk Umum a potom kemudian ketuk Tetapkan Semula.

Aplikácia Mel Tidak Ada Iphone Iphone Fix 12Aplikasi Mel Tiada Pembaikan Iphone Iphone 13

Langkah 2: Ketuk Reset Layout Shrine Utama dan kemudian ketuk Obnovi┼ą Shrine Utama pada kotak pengesahan.

Aplikácia Mel Tidak Ada Iphone Iphone Fix 14

Sv├Ąty┼ła Kembali ke Utama. Anda akan melihat aplikova┼ą lokali lalai mereka. Oer kerana Po┼íta je aplikovan├í asimi a je to mo┼żn├ę skriptova┼ą pre iPhone a iPhone pre iPad vole.

Punggung Mailman

Mendapat semula aplikasi Mel? Sekiranya anda meikuti empat petua di atas, maka anda semestinya ada. Pembaikan ini juga berlaku untuk banyak aplikasi asli lain. Oft itu, apabila ada sesuatu yang hilang (seperti Safari) a and kini tahu apa yang harus dilakukan.

Seterusnya: Menggunakan alamat e-mel profesion├ílne zab├şjanie. Inilah cara memilih satu.