Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

2020 iPad Pro Účel vykreslení Navrhnúť trojité zadné kamery pre iPhone 11

Apple O skupine iPad Pro sa hovorí, že dostanú aktualizované 11 palcov a 12 palcov.9-palcové modely s fotoaparátmi s trojitým objektívom v štýle iPhone 11 Pro. Niektorí údajní dodávatelia nových modelov iPad Pro sa objavili online, aby naznačili, čo by mala spoločnosť Cupertino pre fanúšikov iPadu v roku 2020. Vykreslenie naznačuje, že okrem nových kamerových modulov vzadu, nových 11 palcov a 12.9- Modely iPad Pro neobsahujú žiadne zásadné zmeny dizajnu. Oba modely by si zachovali AppleFace ID pre biometrické overovanie a majú rovnaké rozmery, aké sme videli minulý rok. Okrem toho bolo vydané video na základe skorých vykreslení, ktoré navrhuje, čo Apple ponúka prostredníctvom modelov iPad Pro do roku 2020.

Údajné interpretácie nových modelov iPad Pro spolu s novými podrobnosťami zdieľal iGeeksBlog v spolupráci so tipérom, ktorý používa sociálne meno OnLeaks. Vykresľovače navrhujú dizajn nových modelov iPad Pro, ktorých spustenie sa predpokladá v marci 2020.

Kým nový 11-palcový iPad Pro bude pravdepodobne mať hliníkovú zadnú časť, budúca generácia 12.9- iPad Pro môže debutovať skleneným zadným panelom, ako to naznačujú vytečené omietky.

ipad pro 2020 models press render únik úniky igeeksblog iPad Pro 2020

Modely iPad Pro 2020 by sa dodávali v hliníkových a sklenených zadných paneloch
Fotokredit: OnLeaks / iGeeksBlog

Tipér tiež zdieľal rozmery nového 11-palcového iPadu Pro – 248 x 178,8,6 x 5,9 mm, pričom najhrubšou stránkou je 7Náraz zadnej kamery .8 mm. Predovšetkým by nárazník fotoaparátu bol podobný tomu, ktorý sa vyskytuje v modeloch iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max.

Nedávno to navrhol aj populárny analytik Ming-Chi Kuo Apple plánuje vydať aktualizáciu iPad Pro v prvej polovici roku 2020. Analytik už odhalil, že nadchádzajúce modely iPad Pro budú vybavené zadným 3D snímaním.

Apple sa uvažuje o použití systému Time-of-Flight (ToF), ktorý meria čas potrebný na odrazenie svetla od objektov v miestnosti, aby sa vygenerovala 3D mapa. Spoločnosť Kuo ďalej zdôraznila, že spoločnosť predstaví svoj lacný iPhone SE 2 v prvej polovici roku 2020 – spolu s debutom nových modelov iPad Pro.

V septembri SonnyDickson.com, webová stránka tipéra Sonny Dicksona, ktorý má solídne výsledky odhalenia neohlásených Apple produktov, zverejnil obrázok „makety konečného dizajnu“ nového iPadu Pro, ktorý vyzdvihol nastavenie trojitého zadného fotoaparátu podobné modelu najnovších modelov iPhone 11 Pro. Tento obrázok ukázal tri obrazové senzory integrované do jedného modulu v tvare štvorca spolu s LED bleskom.

Apple Slúchadlá AR dorazia do Q2 2020, nové modely iPad Pro v Q1: Ming-Chi Kuo

Modely iPad Pro 2019 s naklápaním na športové trojité zadné fotoaparáty podobné s telefónom iPhone 11 Pro