Mobilné Správy, Gadgety, Blogy's Secenziami

🥇 ▷ BTS World – Ako počúvať priateľov vo svete BTS? "✅

Zdroj obrázka – Google Play Store

Chcete vedieť, ako pridať priateľov do hry BTS World? Toto sú podrobné pokyny na pridanie priateľov do hry BTS World Netmarble.

V hre BTS World môžete manažérom pomôcť a navzájom si pomáhať zdieľaním krídel. Pomocou odkazu môžete pozvať alebo poslať žiadosti o priateľstvo Facebook Pri manuálnom vyhľadávaní účet alebo použite kód priateľa / hráča. Pridajme podrobne: ako pridávate priateľov do BTS World?

Ak chcete vybrať priateľov vo svete BTS, postupujte takto: –

    Prejdite do hlavného rozhrania / lobby
    V dolnej časti obrazovky klepnite na čierne tlačidlo +
    Z ponuky tlačidla + vyberte možnosť priateľa
    Na ďalšej obrazovke otvorte kartu priateľov, ktorú chcete pridať Facebook priateľ
    Prejdite na kartu „Pridať priateľov“, vložte kód hráča a klepnite na tlačidlo žiadosti o priateľstvo

Facebook Priateľ: ak ste Facebook priatelia tiež hrajú svet BTS, potom prejdite na kartu Priatelia a prihláste sa Facebook, Dozvieme sa, ako získať kód hráča a zdieľať ho s priateľmi, aby sa žiadosti mohli posielať navzájom.

Ako získať kód hráča?

V BTS World má každý hráč jedinečný identifikátor, ktorý nájdete v ponuke profilu. Ak chcete zmeniť ID alebo kód hráča, prejdite do haly (hlavná obrazovka hry) -> v hornej časti obrazovky, blízko mena / úrovne hráča, klepnite na profil avatar (štandardný profil avatar armády jedno kolo) -> tam nájdete kód -> klepnutím na tlačidlo Kopírovať ho nainštalujte a vráťte sa do ponuky priateľov a vyhľadajte pomocou tohto kódu.

Prijatie žiadostí o priateľstvo: – návrat do ponuky obrazovky priateľov -> prejdite na kartu Prijať a nájdete všetky žiadosti o prehrávač. Klepnutím na tlačidlo „Prijať všetko“ prijmete všetky žiadosti o priateľstvo naraz.

Ako inštalujete priateľov?

Ak si chcete stiahnuť priateľov alebo nainštalovať niekoho priateľstvo, klepnite na čierne tlačidlo + v dolnej časti hlavnej obrazovky -> priatelia -> zoznam priateľov -> klepnite na možnosť X v pravom hornom rohu avatar. Prečo potrebujete zvážiť priateľov? Mať aktívnych priateľov je veľmi dôležité: ak je väčšina vašich priateľov v režime offline po dlhú dobu, musíte ich nainštalovať a pridať viac náhodných priateľov (môžete použiť ponuku priateľov), aby ste každý deň dostali viac ako 50 voľných krídel.

Koľko priateľov môžete mať vo svete BTS?

Môžete mať až 50 priateľov.

Ako zdieľam krídla so svojimi priateľmi a ako dostanem krídla, ktoré poslali?

Každý deň môžete poslať alebo prijať až 50 krídel. Ak chcete poslať krídla, postupujte takto:

    Klepnite na tlačidlo +
    Vyberte možnosť priateľa
    Klepnite na čierne tlačidlo Zdieľať v dolnej časti avatara profilu priateľa.
    Alebo klepnite na tlačidlo Poslať všetkým, keď chcete poslať krídla všetkým priateľom

Ak chcete získať krídla, klepnite na ikonu doručenej pošty v pravom hornom rohu hlavného rozhrania -> a potom prejdite na kartu Priatelia. Tam môžete zbierať krídla poslané vašimi priateľmi.

Tak to je v našom príspevku dnes o tom, ako pridávate priateľov do BTS World?

Pozri tiež –

Ak chcete získať ďalšie aktualizácie, herné novinky, herné príručky, nové správy o hrách a UPOZORNENIA – rovnako ako aj my Facebook – Pán Guider, sledujte nás Twitter – @techhuntr, Watch – Nové najlepšie hry pre Android dnes. Máte nejaký návrh? Pošlite to tu